Määritä Master Custom Tailor

Dec 31, 2021 Clothing

yhteyden muodostaminen Master Custom Tailorin kanssa

Sinun tarvitsee huonosti mukavaa pukua ystävän häät, mutta ainoa, jota sinulla on, on kaikki kulunut ja ryppyinen. Et halua näyttää halvalla ja olla se kaveri, joka teki pahimman vaikutelman tällaiseen tärkeään tapahtumaan. Joten mitä sinä teet? Saat verkossa, jotta pääset pään räätälöidä. Mutta miten edes alkaa? Mitä sinä sanot hänelle? Miten yhdistät täydelliseen muukalaiseen?

Ennen kuin kutsut numeron tai varauksen verkossa nimittämiselle tai kuulemiselle, pieni tutkimus menee pitkälle. Tarkista asiantuntija ja mene parhaiten räätälöidään, joka on tunteva olematta liian työtä. Kun olet löytänyt hänet, tee ensimmäinen viestintä määrittää tapaaminen.

Sinulla voi jo olla käsitys siitä, mitä puku pitäisi näyttää, mutta kaikki yksityiskohdat välittävät, jos haluat muodostaa yhteyden räätälöidä. Odota, että päällikkö räätälöityy tarvitaan tarvittavat tiedot mukautetun puvun.

Haluatko mieluummin yhden tai 2-napit miesten mukautettuja pukuja? Ohut sovitus tai klassinen sovitus? Sinun on myös kysyttävä itseltäsi, mitä puku on. Tiedätkö, että se on häät, mutta milloin häät? Onko tämä kesällä tai talvella? Aiotko pukeutua puvun uudelleen tulevaa käyttöä varten?

Lifestyle ja persoonallisuus vaikuttavat päättämään, mitä väriä, kuviota ja tyyliä valitset pukuasi.

On tärkeää kertoa räätälöidesi, jotta hän voi suositella parhaita kankaita, koska jotkut materiaalit eivät ehkä ole sopivia tietyissä olosuhteissa. Kankaat, kuten puuvilla-liinavaatteet, ovat ihanteellisia kuumalle säälle heidän avoimen kudontaan, jolloin kankaat hengittävät. Toisaalta flanellin ja tweedsin tiukat kutomat estävät kylmän ilman, mikä sopii olevan kylmällä säällä. Räätälöi voi näyttää tuhansia soveltavia kankaita, joten on parasta kertoa hänelle, mitä todella tarvitset tapahtumasi.

Toinen tärkeä päätös on kudoksen väri ja kuvio. Jos tämä on ensimmäinen kerta harrastella maailmassa mittatilaustyönä räätälöintiä, paras vaihtoehto on tavallinen malli monipuolisin väri, kuten sininen tai harmaa.

Räätälöimällä voi pyytää sinua tuomaan tai käyttämään olemassa olevaa pukua, jotta hän näkee, miten se näyttää sinusta. Hän voi myös kysyä, mitä haluat ja pidä siitä, näin hän voi muokata sopivaa sinua varten. Oikea puku sopii halata hartioita ja nippaa vyötärö virtaviivaiseen ulkoasuun.

Jos et ole varma muista soveltamisesta, kuten kaulustyypistä, taskutyyliä tai mitä painikkeita valita, räätälöity työ on selkeä ja osoittaa sinut oikeaan suuntaan. Varmista, että kuulet hänet ja olemaan avoin asiantuntijaehdotuksiinsa.

Harkitse päällikön räätälöityä räätälöitynä uudeksi ystäväsi ja viljely suhde hyödyttää sinua pitkällä aikavälillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *