Englanninkieliset ja italialaiset puvut

Sep 7, 2021 Uncategorized

Mukautettu puku katsotaan hienoimpia vaatteita, joita ihminen voi omistaa oikealla istuvuudella, kankaalla ja värillä ja kulunut asianmukaisesti. Tältä osin se sopii vain tarkastelemaan Englanti ja italialaisia ​​puvuja, jotka tarjoavat hienoimpia vaatteita.

Tavanomaisessa englanninkielisessä puvussa hartioilla on hyvin vähän pehmusteita ja leikkaus on hieman kalteva. Holkkipainikkeet tehdään niin, että se irrottaa kaksi alempaa painiketta, jotka hihassa. Tällöin käyttäjä voi kääntää sen milloin tahansa hän haluaa. Erityisesti Savile Rivi-asiakkaille ja räätälöityjä räätälöityjä he haluavat käyttää kukkia napinläviään vasemmanpuoleisen alapuolella. Klassisille englantilaiselle pukulle on kaksi sivuaukosta, vaipan vyötärö on korkea, ja sen takki Tails putoaa koskaan hieman lonkat. Housut on tehty levätä lähellä jalkaa ja korkeat lonkat.

Toisella puolella on, mitä ihmiset joskus viittaavat Yhdysvaltojen brittiläiseen yksinkertaisuuteen, toisella puolella on, mitä ihmiset pitävät italialaista etusija yksilöllisyyttä ja eleganssia. Hän on tietoinen hänen turhamaisuudestaan ​​ja näyttää yksilöllisyytensä ylpeänä hihassaan. Italian mieluummin tyylikäs tyyli valinnoilla hänen vaatteissaan ja yleensä hänen elämäntapaansa. Tässä mielessä italialainen puku on siksi klassinen, tyylikäs ja hienostunut. Tämä ilmenee sen kevyestä, pehmeästä kankaasta ja huolellisesti valinnut suunnittelu, tyyli ja väri. Italian räätälöity puku näyttää yksilöllisestä luonteestaan, joka ei ole räikeä lauseita, vaan hiljainen eleganssi, laatu, jota englantilainen ei yleensä ota huomioon, joka haluaa vain pukeutua oikein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *