Leveät jalat ja kiila

Nov 29, 2021 Clothing

Tässä on pieni salaisuus vaalia – ota sandaali piilotetulla kiiloilla ja yhdistää heidät housun leikattu denim antamaan itsellesi, että ylimääräinen korkeus laaja jalka voi vaatia. Viola, välitön tyytyväisyys ja pitkänomaiset jalat.

On vaikea vetää pois leveä jalka, jossa asut, ellei olet saavuttanut Amazonian asemaa … Mutta toinen päivä, kun matkat kaupunkia, minulla oli ilo pysähtyä uudella 12. St Cynthia Vincent lippulaivalla Nolitassa ja huomasi nämä viileät gladiaattorit . Ensinnäkin olen aina gladiaattorille sucker – siellä on vain jotain niistä, jotka jatkuvasti vetää minut lämpimään sään jälkeen kauden jälkeen. Siellä on vain niin monta tapaa käyttää paria näin ja pidän siitä, että he lisäävät boheemian esteettisen melkein mitä tahansa, johon yhdistyvät heidät.

Näiden monipuolisuus innoissaan minua. Mutta leveällä jalalla se tekee kengästä täysin erilaisena, koska kaikki, mikä kurkistaa, on viileä kudottu nahka ja juuri peitetyt varpaat, jotka antavat juuri tarpeeksi hissin, koska tämä gladiator sandaali on kiila.

En ole vielä ostanut tätä kiilaa, mutta haluaisin kuulla muista suosituksista, joita voit tarjota. Oletko löytänyt täydellisen kiilan soihduksi vielä?

Shopbop yksi boutique

Naelie -Salt uimapuvut -tavik -Thread sosiaalinen -alejandro Ingelmo -Pyrky
Standard -Alberta Ferretti-American Vintage -Costume National -Felix Rey

Saatat nauttia lukemisesta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *