Denim Review for Good: J brändi ja kaupunkivuosi

Nov 25, 2021 Clothing

Kun olet tehnyt tällaisen hoitajan aiemmin tällä viikolla huijausta minun laiha farkut näillä erinomaisilla housuilla, olen palannut vanhoihin tottumuksiini uudelleen. Tällä kertaa se on hyvä syy. J Brand on yhteistyössä kaupungin vuoden kanssa yrittää auttaa pitämään lukion oppilaita koulussa. Hänen osapuolestaan ​​J-brändi tarjoaa näitä rajoitetuista painostomuodoista mid-nousevat skinny twill-housut.

Osallistuminen tähän hämmästyttävään projektiin oli minulle mitään aivot kahdesta syystä: Olen jo palvonta J-brändin Skinniesin muutoksessa ja rakastin lukion. Se oli perusta kaikille tämän ylimmän Knotchin kirjoittamisen, jota näet täällä, ja ilman tätä koulutusta, en olisi koskaan päätynyt New Yorkissa.

Housut myytiin 18. lokakuuta (ja ovat edelleen saatavilla nyt), ja 100 prosenttia nettotuotannosta lahjoitetaan kaupunkivuosi. Heidän organisaationsa pyrkii vähentämään lukion pudotusnopeutta tunnistamalla julkisen koulun opiskelijoille vaarassa pudottaa ja tarjota heille mentorointia, roolimalli- ja tutorointipalveluja radalla.

J Brandin tavoitteena on myydä 1000 paria farkkuja. Voit ostaa parin täällä, ja ne ovat saatavilla neljässä väreissä. Olen osittainen oliivinvihreälle syksylle, koska he menevät täydellisesti chunky neuloja ja denim-paidat.

[Kuvia Jennine Jacob.]

Zambos & Siega
Zambos & Siega Clutches
Marc ja Marc Jacobs Laukut
Penfield
Penfield Takit

Marc Jacobs Asunnot
Rodarte avajaisille
Steven Pumput
Kelly Bergin Paidat
Jenni Kayne Housut

PLOMO Kengät
Cushnie et Ochs hame
DVF-liivit
Herve leger housut
Millly kytkin

Lanston mekko
James Farkut
Äiti farkut
PLOMO-saappaat
Sininen elämä

Saatat nauttia lukemisesta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *