Älä tee kompromisseja suunnittelijan puseron flaingista häät talvella!

Feb 6, 2023 Clothing

Talvihäät ovat omat viehätysvoimansa: siemailla kuumaa kahvia, kun taas Samosasissa ja Jalebisissa on talvihäät. Mutta monet naiset ovat myös vastahakoisesti yhtä mieltä siitä, että häät vuoksi heidän on luoputtava suunnittelijapuserosta. Loppujen lopuksi et halua näyttää häät Wolverhampton Wanderers Paita ja epämukavaksi häiden aikana. Mutta hyvä meille, suunnittelijan hääpuserokuviot ovat tehneet uudistusta, ja nyt on olemassa tonnia malleja, jotka ovat yksinomaan lämpimänä talvihäät.
Suunnittelijan hääpuserokuviot
Olemme poimineet joitain Wedding -puseron mallien luettelosta, ja nämä pitävät sinut lämpimänä häiden aikana. Lue edelleen tietääksesi lisää.

Lähde: Blogspot.comelbow-pituushihainen pusero
Hääjen suosituin suunnittelijapusero on kyynärpään pituushihan pusero. Tämä oli ensisijaisesti 80 -luvun malli, mutta se on keksinyt suurella tavalla ja paljon fashionista on nähty käyttämässä tätä puseroa useimpiin hääihin. Jopa morsiamet ovat nyt alkaneet käyttää tätä puseroa. Kirsikka päällä on, kun lisäät koristeita hihoihin. Nämä eivät vain näytä hyvältä perinteisillä sareesilla, mutta voit käyttää niitä myös itsenäisinä puseroina lehengoille.
[Lue myös: Backless -puseron mallit]
Varmista vielä paremman ilmeen, että pyydät räätälöiäsi syvälle pyöreälle kaulalle. Tämä keskittyy sen sijaan huomion puseron hihoihin.

Lähde: Boutiquesarees.comzed Up ja pitkät hihat
Tämä on yksi korkean muotisuunnittelijapusero hääihin. Ne ovat vetoketjullisia, niissä on pitkähihat ja ne ovat täysin peitettyjä puseroita. Tarkalleen sellaiset puseron mallit silkkiharjoille, joita etsit! Heillä on korkeat mandariinikaulukset, ja joskus ne on valmistettu lämpimistä kankaista, kuten sametti. Joillekin seikkailunhaluisemmille naisille meillä on myös Biker -takkityylinen suunnittelijapusero. Viimeisimmällä muotiviikolla näimme monia suunnittelijoita, kuten Anju Modi, Manish Malhotra ja Falguni & Shane Peacockin mallit, jotka viittasivat kiitotielle vetoketjulla ja trendikkäillä puseroilla. Niitä voidaan myös räätälöidä vastaamaan morsiamen saree -puserokuvioiden suuntauksia. Joten ei vain vieraita, mutta myös oma morsiamemme voi käyttää näitä puseroita.
[Lue myös: Hihaton puseron mallit]

Lähde: IndianRoots.com Long -hihan turvotettuja hihoja
Kanavoi sisäinen bengalijumalatar näyttää tämän suunnittelijapuseron tyylistä. Olet ehkä huomannut, että turvonneet hihat ovat kaikkialla bengali -häät ja jos se on yhtä kylmä kuin 7 astetta Kolkatassa häät, joudut käyttämään puseroa, joka peittää kädet. Pukea ja pitkähihat pusero on täydellinen lisä saree -kokoelmaan talvihäät!
Katso upea muotoilu:

Lähde: StylishandTrendy.com [SC: Mediad]
Pusero koristeltu kaula ja pitkät hihat
Nyt tämä luo myrskyn koko markkinoille. Trendikäs, tyylikäs ja upea, nämä puserot, Ajax Paita joissa on erittäin monimutkainen Sport Club Internacional Paita muotoilu kaulassa, ovat upeita lisäyksiä yksinkertaisiin sareesiin. Jos et halua näyttää liian katetulta, voit vain käyttää tällaista mallia ja tarvikkeet hiukset korkealla pullalla. Se näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä, ja voit sekoittaa ja sovittaa sen myös Lehengaihin. Jos et tunne niin seikkailunhaluista, voit käyttää pientä korvakorua ja jopa jättää hiukset auki. Tarkista Deepika Padukone tarkka tyyli:

Suositellut artikkelit
Brocade -pusero suunnittelee Net -puseron mallit: Verkko -sarees -veneen kaulan kaulan puskomallien pelkkä, pitsi ja pitkät puserot Princess Cut Blause -suunnittelu Ragan -tyylisessä suunnittelijapuskurissa: Takkipuskurista peiliin työkuvioihin Zardozi ja kuviot Backless -puseron mallit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *