Herttua ja herttuatar tehdä joitakin puutarhanhoito sekä pelata hieman Tennis

Oct 29, 2021 Uncategorized

viimeinen päivä Skotlannin retkellä mukana sekoitus vanhaa sekä uusia malleja. Päivä alkoi kentät riippuvat sitoutumista Edinburghin Starbank Park.

Prinssi William on ollut presidenttinä Kentät riippuvat huomioon, että 2013, kun hän otti toiminnon isoisän, prinssi Philip, joka oli mukana organisaation huomioon, että 1948.

People-lehden Simon Perry jakoi videon Earl sekä kreivitär Strathearn kun he saapuivat puistossa tänä aamuna.

Duke sekä herttuatar vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa, jotka ovat työskennelleet vuosia parantaa puiston.

Lisää Simon kansan tarina.

Viettää aikaa nuorten lasten Edzell Taimisto, joka hyödyntää alueen joidenkin pelata sekä ulkoilua, Kate sekä William liittyi kuin ryhmään kylvi siemenet mehiläisten sopiva sekä perhonen houkutteleminen, kasveja.

Richard Palmer Reveal jakoi videon.

Takaisin Simon tarina:

”Hän oli spontaani sekä rento. ehkä koska hänellä on oma lapsia, voit nähdä hän on kiinnostunut lapsista. William oli niin ikään erinomainen heidän kanssaan”, päiväkodin lääkäri Jo Harding, joka oli lasten kanssa, kertoo ihmisille. ’He ovat avoimuus niistä joka saa heidät tuntemaan itsensä ystävällisiä.”

Toinen näkymä.

Lisää Robert Jobson iltana yhteinen tarina:

He kuulivat organisaation ympäristöystävällisiä alue indeksi, joka on vuosittainen barometri ympäristöystävällisiä alue järjestely sekä jakelun kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sekä kuullut vapaaehtoisille sekä perheiden kuinka tärkeää puiston on ollut alueellisen Yhteisö.

Ympäristöystävällisiä alue indeksi on analyyttinen työkalu, joka tunnistaa epäoikeudenmukaisuudet ympäristöystävällisiä alue järjestely sekä siten mahdollistaa suunnittelun sekä turvallisuus ympäristöystävällisiä infrastruktuurin, joka voi auttaa ilmastonmuutoksen muutokseen alueellisella tasolla.

Kenttien riippuvaisia ​​raportteja päivän tilaisuus, ”Edinburghin Herra rovasti julkistanut uuden sitoumus Edinburgh neuvoston joka varmistaa lähes kaikki kaupungin asuu ei paljon enemmän kuin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä on ympäristöystävällinen alue, joka on oikeudellisesti suojattu hyvää.”

Duo samoin tapasivat naapuruston joka käyttää aluetta myös alueellisten perheille, lastentarha ryhmille sekä Edinburghin herttua palkinnon osallistujaa.

Herttuatar yksi lapsista.

Arjen Mail raportit ”Vihreä sormella kuninkaallinen samoin paljasti hän rakastaa kitkeminen” keskustelun kanssa yksi tyttö.”

Seuraava esityslistalla, tennistä lasten kanaalinäkymät tärkeimmistä School.

Istunto on Craiglockhart tenniskeskus Edinburghissa.

Kuninkaalliset oppivat LTA Nuoret, uusi piha Tennis Association ohjelman tarkoituksena on ”auttaa paljon enemmän lapsia nauttia eduista pelaa sekä oleskelevat tennis, iästä, sukupuolesta, kyky, erityistarpeita tai tausta.”

Herttuatar on LTA kuninkaallisen suojelijaksi.

He osallistuivat joukko harjoituksia LTA nuoriso-ohjelman, joka sisälsi ruutua, lattia tennistä sekä tiimin käpyjä.

Molemmat kuninkaalliset kilpaili lasten kanssa, kuka voi pitää joukkokokoukset menossa pisin.

LTA raportit ”Heidän Royal Korkeutensa kukin kapteenina joukkueen lasten eeppinen peli’joukkue käpyjä’jokaisen lapsi pelaa mini-ottelussa toiset turvallinen pisteen joukkueensa. lopulta Duke / herttuatar joukkue oli voittajana.”

Video Kensingtonin palatsista.

Nyt siirrymme meidän katsoa, ​​mitä Kate kantoi alkaen päivän aivan ensimmäinen näyttää.

Herttuatar toi takaisin Massimo Dutti ympäristöystävällinen bleiseri ensimmäinen kuluneet marraskuussa 2020 sekä jälleen kerran tämän vuoden tammikuussa.

Hän samoin kantoi pari cuffed, suorat jalka housut, jotka eivät ole vielä tunnistettu. He näyttivät he olivat tummanvihreä, ei mustaa UFO pari kuluneet aiemmin tällä viikolla, mutta se voi johtua valaistus. Se voi olla sama musta pari.

Alla takki, se näyttää hän oli Silk alueella Print Cardigan (£ 130 alunperin, useimmat juuri £ 45, loppuunmyyty) Jigsaw.

Valmistettu 100% silkkiä crepe de Chine, pala on slim fit kanssa huivikaulus, V-kaula, sekä nappi hihansuissa. Tyyli ajatus sanoo ”… kulumista tapahtuu ylös kuin ylhäältä räätälöidyt housut tai tyylistä auki yli plain mekko.” sanoa kiitos teille Emily vielä yhden loistava tunnus.

Näimme paluuta go-kenkä Kate The Superga 2750 Cotu perinteinen Sneakers ($ 65).

Herttuatar lisätään hänen Daniella Draper koruja kokoelma, yllään Gold Kiinteät Aakkoset Kaulakoru ($ 720). Teos on tehty Isossa-Britanniassa 100% kierrätettyä kiinteää 9ct keltakultaa.

Kiitos ChriSSSY Middleton-mavenin avulla nopean tunnuksen.

Korut tänään sisälsivät Orelia Chain Huggie Hoops (22 dollaria) kuluneet useita kertoja kiertueella.

Telegraphin muotieditori, Tamara Abraham kirjoittaa nykypäivän Colum:

Kate valitsi musta, rajattu, suorat jalkojen housut aamu sitoutumiseen, jossa hän tapasi lastentarhoja Starbank Parkissa Edinburghissa. Tiukkuun tummalla ympäristöystävällisellä Massimo Dutti Blazer, palapla-Polka-Dot Tee -paita sekä pari valkoista Superga-kouluttajia, se iski sellaisen tasapainon, joista kaikki haluaisimme tehdä vaatteissamme: hieman paljon enemmän Muoti, ei kuitenkaan yritä yhtä kovaa.

Se kiillotettiin kuitenkin nuorekas – sekä mukava riittää sitoutumaan nuorten kanssa, jotka olivat kokoontuneet tyydyttämään hänen sekä William. Lyhyesti sanottuna: paras post-lockdown-työ näyttää, että on helppo kopioida – riippumatta ikäsi tai kehon muoto. Se ei aina ole Tilanne Kate’s Style – lumoava, pitkä, leveät leveät housut, joita hän käytti aikaisemmin viikolla, eivät vastaa todellista elämää niin vaivattomasti, koska HEMS saadaan, jos he jopa murto-osa .

Toinen ensemble toi Ralph Lauren -suunnittelun palauttamisen.

Tuotemerkin kaapeli-neulottu kriketti villapaita on mallinnettu alkuperäiseen Ralph Lauren Cricket Sweer, joka on luotu vuonna 1972.

Kappale oli erittäin kulunut Pohjois-Irlannissa helmikuussa 2019 (se on loppuunmyyty). Duchess käytti mustia höyhenet housut, ei UFO-pari nähnyt eilen.

Yhteys:

Kentät riippuvat paikan päällä; Organisaation Facebook-sivu on täällä; Kentät riippuvat tarinasta tänä aamuna sitoutumiseen on täällä.

Yard tennisyhdistyksen sivusto on täällä; Sen Facebook-sivu on täällä; Sen Instagram-sivu on täällä samoin kuin Twitter Feed täällä; Konsernin nykypäivän sitoutuminen on täällä

Robert Jobsonin ilta-tarina on täällä; Jokapäiväinen postin suojaus on täällä;

Simon Perryn kansan postitus on täällä; Hello’s Excursion Picture Gallery on täällä

50cave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *