… ja Gingham Trendi jatkuu vuonna 2015

Sep 18, 2021 Uncategorized

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Gingham on kiinni. Keväällä / kesällä 2015, kun kaikki rakastavat ruudut, se on looginen johtopäätös laajentaa rakkautta muihin tarkastuksiin.

Marc Jacobs osoitti keulakappaleita tässä kuviossa, kun taas Oscar de la Renta esitteli sen keväällä / kesällä 2015. Se tajusi voimakkaasti Diane von Furstenbergin kevään näyttelyssä. Myös New Yorkissa Marissa Webbin avainkappale risteily / keinona oli upea epäsymmetrisesti leikattu georgette mekko taas mustavalkoisena Gingham.

Vintage-ystävät haluavat tämän ilmeen. Et ehkä tiedä, (se tapahtui vuonna 1959), että Brigitte Bardot meni naimisiin Pink Ginghamissa. Kopiot mekosta, ja jopa Bardot Cochiefs, lensi putiikkeja, johtavat amerikkalaisen muoti-lehden toimittajan valittamaan, että oli mahdotonta ostaa kangasta Pariisissa, vaikka verhot.

Kiinnitä menneisyydestä nilkka-sukat ja denim, mutta työskentelevät tänään kokeneilla ja metallilevyllä. Top tarkistaa housut tai leikatut housut Gingham-paitaa ja tuomioistuimen kantapää tai joukkue MIDI kanssa iskulause tai villapaita tai slouchy neulottu jumpperi. Pelaa alas prettia, jos haluat, Chunky korut.

Päivitetty tuote on kuitenkin menettänyt kauhistuttavaa tunnisteen. Kerros eri koot tarkastukset, ehkä pienellä toistolla puserolle suuremman kuvioidun hameen päälle. Kokeile vihreä, violetti, keltainen ja oranssi, päivittää Ginghamin perinteinen kuva vaaleanpunainen, sininen ja musta. Sitten epäsuhtaiset värit ja mittasuhteet, kuten edellä. Kokeile punainen ja sininen, vihreä ja vaaleanpunainen tai keltainen ja musta; Lisää violetti mihin tahansa. Tai tuoda muihin tulosteita, kuten Florals.

Kontrasti Colourways, jossa on ylimitoitettuja neliöitä ja pieniä tarkastettuja viljelylaitteita ja astua joitakin suuria vanhoja sandaaleja tai pino kantapää. Seuraa Daisy Lowen solmio edessä tai muuntaa perinteinen paita kahdessa tics. Alexa Chung veti pimeän takin yksivärisen mekon yli ja varusteltu Velvet Tossut. Vaihtoehtoisesti pari pudotus vyötärö versio nilkan sukat ja saapikkaat.

Peitä mustana nahkalaukkuun tai biker-takkiin ja lopeta keskusteluja tai leikkauskengät. Pari musta kick-out hame tai swing gingham laskos ja pommikone. Anna tavallisen t-paidan syvässä sävyllä, joka on ulos tarkistaa flanelli ylikuormitus. Olemme varmasti ymmärrät nyt, että Gingham toimii edelleen!

Suositeltu valokuva on Erica lave yllään rajattu kilpikonna-kaula ja Gingham täysi hame Topshopista

Gingham Fashion Trendi: Priscila Betancort on pukeutunut laivasto ja valkoinen Gingham Stradivarius Mid Pituus hame

Street Style 2015: Christine Andrew on yllään harmaa plaid-paita, jossa pari valkoista ahdistuneita farkut ja nude kantapäät

Gingham muoti Trendi 2015: Evangelie Smyrnioki on yllään Altuzarra Vauvansininen mekko

Gingham Trend: Silvia Zamora yllään ylimitoitettu Gingham-paita ja farkut sekä Zara

Julie Sarinana on yllään Ralph Laurenin punainen ja valkoinen Gingham-paita ja Vivian Chaanin valkoinen mekko

Lucita Yañez mustavalkoisena Gingham-paita ja farkut

Adriana Gastélum on yllään gingham paita Young Hungry Free, sato alkuun Zara, musta hame Maje, pussiin 3.1 Phillip Lim, peilattu aurinkolasit Hawckers ja lenkkarit ovat Nike

Jill Wallace yllään gingham lipsahdus mekko Line & Dot, neuloa villatakki DailyLook, ja pussin on La Moda

Stella haluaa kuolla on yllään hame Bershka, T-paita H & M, gingham paita ja sandaalit

Silvia Zamora on yllään gingham shortsit ja paita Zara

Ashley Torres farkuissa J. Brand, gingham paidassa laitteet ja saappaat ja laukku Sole Society

Aida Domenech on yllään gingham mekko ASOS, laukku Michael Kors, saappaat Zara ja aurinkolasien Zerouv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *