Millaisia ​​shortseja miehet voivat käyttää kesällä

Oct 12, 2022 Clothing

, millaisia ​​shortseja miehet voivat käyttää tänä kesänä
25.02.2020, lähettänyt Alanic Global
Shortsit eivät olleet vain oikeaa asua dapper -pojalle. Vaikka suuri osa tästä on mullistettu viime vuosikymmeninä, ja suuri osa ensimmäisestä maailmasta on aloittamassa itseään prep-yhteiskunnan kanssa, joka on tuonut takaisin kesä shortsit, ei vain säännöllisessä vaatteessa, mutta jopa ryhmittelee ne sopivalla painikkeella T-paita työpaikalle palavilla kesäkuukausina. Huolimatta siitä, että monet kriitikot uskovat, että miehillä ei ole koskaan asianmukaista aikaa käyttää shortseja julkisesti, tosiasia on, että kesäkuukausien urheilun shortsien ajatus ei ole vain upottanut tiensä tavanomaiseen muotiin, vaan lukuisia valmisteita ja valmisteita ja prepsia Dandies -kulttuuri vie tämän villityksen rannalta ja tenniksen ulkopuolella.

Mitkä ovat tukkuhousut, jotka tukkuvaatteiden valmistajat ovat saatavana:
Shortsit hihansuilla/käännöksillä
Älykkäät shortsit tulevat toisinaan hihansuut tai käännökset, jotka voivat olla hyvä pieni yksityiskohta urheilullisissa shortseissa.

Ruudullinen shortsit
Yleensä Madrasista valmistettuja niitä on kehitetty kudotut shortsit, joista on tullut niittejä prep -kulttuurissa.
Nahkahousut
Kaikkialla maailmassa lukuisat asiat, jotka Lederhosen on yleinen shortsit Saksassa, mutta jotka eivät voineet olla kaukana totuudesta. Niitä urheiltaan vain osissa Baijeria ja Müncheniä Münchenin Oktoberfestin aikana. Tai muuten, et saa itseään kunnioittavaa saksalaista miestä, joka urheilee näitä nahkahousuja milloin tahansa.

Pyöräilyhousut
Pyörän vähentämiseksi pyöräilemällä, nämä ovat pitkiä elastaan, muodoltaan sopivia shortseja, joiden lisäys on alueella, joka on kosketuksessa satulaan. Ei kuitenkaan ole välttämätöntä tavallisille polkupyörille, haluat varmasti niiden laajennetut retket. Lisäksi älä laita niitä mihinkään muuhun.
Chino -shortsit
Vain leikattu versio tunnetuista Twill Khaki -housuista tai Chinosista, ne tehtiin aluksi Yhdysvaltain armeijan käyttöön palveleessaan ulkomailla Filippiineillä. Jos pidät tauon Filippiineillä, jos asut samanlaisella ilmastoalueella, Chino -shortsit ovat loistava valinta rentoun vaatteisiin, ellei pitkät chinos kiinni.

Yritysten omistajat ja myyjät, jotka haluavat sisällyttää räätälöityjä tukkumyymälöitä, olivatpa ne shortsit, paidat tai muut myymälän vaatteet voivat ottaa yhteyttä johonkin suosituista valmistajista. Käy heidän huomattavan kokoelmansa läpi, valitse vaadittavat kappaleet ja ilmoita irtotavarasi vaatimus, tukiryhmä auttaa sinua muissa.

Tunnisteet:
Mukautetut tukkuvaatteet
miesten shortsien valmistajat
miesten shortsit USA
miesten shortsit tukkumyynti
tukkuvaatteiden valmistajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *