Muistat perusasiat miesten vaatteissa verkossa

Aug 17, 2021 Uncategorized

Muistaminen miesten vaatteiden perusasiat ovat välttämättömiä sartorialistille. Useimmat miehet ovat vaihtelevia tarpeita vaatekaapelissaan, mutta täällä meillä on yleisimmät kappaleet kaapissa.

Aloitetaan laivaston blazerin kanssa. Navy Blazer voidaan yhdistää Casual Farkut ja näytät silti tyylikkäästi. Valitse lomakkeen sovitustyyppi joko messinki- tai kultapainikkeilla, jotta voit päivittää ulkoasun. Yksinkertainen ulkoasu päivässä, yhdistä laivasto Blazer räätälöity paita ja rento Tee illalla.

Monipuolinen harmaa puku on yksi tärkeä osa vaatekaappia ja avainkappale jokaisen ihmisen kaappiin. Valitse puhdasta villaa, joka on kummallekin tai tummanharmaalla. Tämä väri on tarkoituksenmukainen ja hyödyllinen muodollisissa tilanteissa, kuten häät tai työnhaastattelut. Harmaa Räätälöidyt puvut ovat toiminnallisia sekä liike-elämän kokouksiin että iltajuhliin. Voit sijoittaa rahasi miesten vaatteisiin verkossa, ja jos aiot käyttää parhaillaan valmiuksia useimmissa tilanteissa, harmaa puku on oikea valinta sinulle.

Toinen tärkeä elementti vaatekaappi on valkoinen räätälöity paita. Valkoinen räätälöity paita on monipuolisin käyttää erityisesti muodollisissa tilanteissa. Se näyttää hyvältä tai ilman solmiota, joka on pudonnut mukautetun puvun alle tai pariksi farkut viileään ja rento tuntuu. Ajaton valkoinen räätälöidyt paita voi olla yksin tai yhdistetty muiden perusasiat kaapissa. Oxford-mukautetun paidan kanssa yhdessä valkoisen räätälöidyn paita on myös ajatonta räätälöityjä räätälöityjä kappaletta jokaisen ihmisen pitäisi olla hänen vaatekaapissaan.

Räätälöidyt paidat syrjään, harmaa villapaita, jolla on V-muotoinen kaula, on täydellinen mennä useimmille väreillä. Se voidaan yhdistää rennosti farkuilla ja tee illalla. Helppo käyttää, voit käyttää shortsit päivän rannalla. Pidä ne kiinteissä väreissä, tällä tavalla voit helposti yhdistää ne vaatteilla, joita sinulla on jo kaapissa.

Muutama chinos ei myöskään satuta. Chinos on käytännöllinen käyttämään töitä käynnissä päivän aikana, toimisto kulumista rentoihin perjantaihin ja helppo vaihtoehto farkkuille viikonloppuisin. Voit yhdistää heidät blazerin tai vain tavallisilla teiksi. Mene muotoon sopivaksi chinos tukevaan ja rypistyneeseen materiaaliin.

Ajatomot ja luotettavia farkut ovat käytännöllisesti katsoen käytössä kaikenikäisille ja lähes joka kerta, lukuun ottamatta tietenkin muodollista kulumista. Muista vain pitää suunnittelu ja ompelut yksinkertaisesti klassiseen ulkoasuun, johon voit yhdistää useimpien tees tai räätälöityjä paidoja. Lisää laivasto Blazer, joka parantaa tyylitekijää.

Lopuksi solmiot ovat yhtä tärkeitä kuin muut puvut ja paidat. Valitse kiinteät, joista voit helposti parilla useimpien vaatekaappien kohteiden kanssa. Voit aina lisätä muutaman kuvioidut siteet tielle, mutta muistaa perusasiat, valitse kiinteä sininen, syvä punainen tai harmaa silkki siteet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *