Vierasviesti: Kasvamisesta huonosti työskentelemään valtavassa lainsäädännössä

Sep 22, 2022 Uncategorized

tarkalleen miten taustasi – kuten kasvaminen huono – vaikuttaa elämääsi valtavassa lainsäädännössä tai muissa tavanomaisissa työpaikoissa? Loppujen lopuksi valtava lainsäädäntö (ja muut valtavat työpaikat) voi olla kiehtovia paikkoja, täynnä epätavallisia perinteitä, valtavia persoonallisuuksia ja paljon oletuksia – että kaikki ymmärtävät, mitä käyttää esimerkiksi purjehdusia tai esimerkiksi golf -ryppyjä. Tänään olen iloinen voidessani toivottaa takaisin Ruth Mooren*, asianajaja kääntyi näyttelijäksi (joka on tällä hetkellä toistuva hahmo TV -sarjassa), ja sillä on syviä ajatuksia siitä, kuinka Bad: n kasvaminen vaikutti hänen lailliseen uraansa. Ruth on aiemmin julkaissut vieraana, ja tarinoista kukkarolta julkaistaan ​​tarkalleen kuinka vapauttaa kokonaan kultaisista käsiraudasta (ja saada hyödyntämään opetusta maksamaan uudelleen). Tervetuloa takaisin, Ruth! – Kat.
Tämä julkaisu syntyi siitä lähtien, kun kerroin Katille tarkalleen, kuinka olin aina ollut utelias, mitkä valtavista lainsäädäntötovereistani olivat myös kasvaneet vaikeuslinjan alapuolelle. Minulla on tämä teoria siitä, että oli olemassa erityisiä käytäntöjä, samoin kuin menetelmiä, jotka uskovat kasvamaan pahasti, jotka pysyivät minuun nuorena aikuisena, kun kasvatin yhtäkkiä pari asuntoa sosioekonomisilla tikkaisilla.
Jotkut näistä käytännöistä olivat sartoriaalia. Esimerkiksi, vaikka ansaitsin paljon rahaa, olin silti erittäin edullinen itselleni, etenkin alussa. Pidän selvästi mielessäni ostamalla parin farkku H&M: ltä 39,99 dollarilla ja ajattelen: “Vau, ostan neljäkymmenen dollarin farkkua täyteen hintaan, tein sen todella!” Työvaatteisiin osoitin kahdelle hameelle sekä kolme t-paitaa (syvästi diskontattu) ketjusta, joka edusti minua ylellisyyden korkeutta: Benettonin yhtenäisiä värejä. Kuivapesu näytti yhtä hyvin turhalta, joten pesen ne vain käsin. Käytin Aldo -korkokengäni täsmälleen samalla ylpeydellä, jolla virkamieheni käytti hänen Louboutinsia. En saanut asiantuntijan leikkausta vasta neljäntenä vuonna lakimiehenä, päättäessään leikata sen sen sijaan. Se on ihme, että kukaan ei ilmoittanut minusta “mitä ei käytetä”. (Kuvassa: Raha, alun perin Flickrille LOOPOBOY 2.0.)

Ollakseni rehellinen, olin viettänyt koko elämäni yrittäessään pelastaa enemmän, viettää vähemmän. Säilytys oli niin juurtunut minussa, että se ei ollut edes tietoinen päätös, samoin kuin jälkikäteen päätökset olivat yleisesti senttiä älykkäitä ja punta typerää. Valitsin edullisimman terveys- ja hyvinvointivakuutusohjelman ja päätin pois hammashoidosta kokonaan ja päädyin myöhemmin erittäin kalliisiin vakuuttamattomiin hammastyöhön. Minulla ei ollut kuntokeskuksen jäsenyyttä neljä vuotta siitä, kun liikuntaa koskeva käsite oli yhtä ylivoimainen. En voinut kuvitella lounasta, joka Wolverhampton Wanderers Paita maksaa yli 5 dollaria, samoin kuin pelastaa menetelmäni pay-by-the-punnan delien ympärille välttämällä tiheitä ruokia. Kävin harvoin Starbucksissa, mieluummin huonoa, riippumatta siitä, kuinka ilmaista, toimistokahvia. Venetin vuoden arvoisen kertakäyttöisen yhteyden objektiiviin viiteen, vaikka näkökykyni pahensi tasaisesti.

En myöskään ymmärtänyt tarkalleen kuinka puhua kumppaneiden kanssa, jotka olivat pääasiassa vanhempieni ikäisiä. Puolan Jalkapallomaajoukkue Paita Ketkä olivat nämä hyvin pukeutuneet aikuiset, jotka puhuivat ihanteellista englantia ja olivat innoissaan golfista että tennistä? He näyttivät minusta kuin elokuvan hahmot – olin nähnyt heidän tykkäämisensä valtavalla näytöllä, mutta aitossa elämässä? Ei niin paljon. Kukaan vanhempieni hyvistä ystävistä ei ollut työskennellyt yritysmaailmassa. Ainoat nuoret, jotka ymmärsin nuorena, olivat joko lähettämällä kotitalouden hyväntekeväisyyspaketteja ja/tai yrittivät saada meidät liittymään heidän uskontoonsa. Seurauksena oli, että vaikka sain yhdessä esimieheni kanssa riittävän hyvin, oli vaikea löytää tyypillistä perustaa, tunteen tuntoa. Lopulta sain Racing Club de Avellaneda Paita hyödyntää sitä ja pystyin olemaan paljon enemmän heidän ympärillään, mutta olin silti mukavampi ja ”kotona” pro bono -asiakkaideni kanssa – minulla oli vaikeaa maahanmuuttajia – kuin pomoni kanssa.
Joskus ihmettelin, vaikuttivatko pahan kasvamisen samoin ymmärrykseni itsearvosta työssä. On vaikea ravistaa sitä tunnetta, että minun on tehtävä lisäksi “ansaitakseni pitämäni”. Mahdollisten työnantajien tehtävähaastatteluissa olisin vapaaehtoinen totuuden, että olin todella hieno vetämällä kaikki-nighters. (Pro-Tip: Älä tee sitä. Se hätkähdyttää heitä, samoin kuin ei suurella tavalla.) Kun minut palkattiin, olin innostunut uhraamaan uneni tai viikonloppujani. Kun se koski laskutusta, minulla oli taipumus pyöristää tunteja, ikään kuin en uskoisi aikani olevan lainaukseni arvoinen.

Olin aina järkyttynyt, kun vielä yksi kumppani tarttui itselleen tai harjoittaa itsensä säilyttämistä. Sitä vastoin minusta tuntui, että minun pitäisi aina kärsiä hiukan. Että oletusmääritykseni pitäisi olla epämukavuutta, koska teinnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *