Mukautetut animaation teepaitit sopimuksesi kanssa Arteestic

Jul 17, 2022 Uncategorized

Custom-valmistettu animaatio piirtää sopimukseni Arteescin tee-paitojen kanssa
Oletko koskaan haaveillut siitä, että sinulla on räätälöity animaatiosopimus T-paidassa? Nyt tämä on mahdollista, yksinkertainen ja hauskaa! Lähetä näille ihmisille kuva itsestäsi tai joku, jonka haluat nähdä viehättävällä teellä, sekä ammattimaisella sarjakuvapiirtäjällä piirtää kuvasi animaation ja tulostaa sen huippulaatuisille teille. Voit jopa pyytää lisätietoja ja lisätä mukautettua taustaa, jotka eivät ole valokuvassa. Esimerkiksi ensimmäisessä valokuvassa oleva henkilö on aito geek ja hän halusi kuvan osoittavan hänelle työskentelevän pöydällään. Tämä ei ole uraauurtavaa konseptin kannalta, mutta ne ovat harvoja, jotka voivat tehdä sen puolestasi alkuperäisessä tyylissä, säilyttäen sekä korkealaatuista että huumoria!
Piirrä sopimukseni teepaitojen kanssa on paras lahjakonsepti syntymäpäiville, jättäen juhlat, kana ja polttarijuhlat. Lähetä meille loistava kuva joku, jonka haluat jännittää, samoin kuin tuotamme ihanteellisen lahjan tehdäksemme heistä “vau”.
Se on maailman tyylikkäin teepaito! Lisäksi kenelläkään muulla ei ole samaa, joten se tekee kaikkien aikojen parhaan lahjakonseptin! Näin juuri mittatilaustyönä valmistettu animaatio näyttäisi:
Karikatyyri täällä carikatyyri täältä carikatyyri täällä

4/5 (1 katsaus)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *