Denim Review: Uusi “Paige Blue”

Sep 24, 2021 Uncategorized

takaisin syyskuussa minulla oli ilo tarkistaa uusi kevät / kesäkokoelma Paige Denimistä. Tuolloin lehdistö sai myös hiipiä Paigen uudessa ulkoasulla, jossa on uudelleen suunniteltu logo, joka nyt käsittää sekä heidän miesten että naisten denimin.

Yhdessä tämän uuden ulkoasun, Paige on myös deboi uusi sävy – paige sininen. Se on rikas, rohkea koboltin sävy, joka on täysin trendi tämän syksyn värillinen denim himo, mutta taataan silti älykkäästä ja tyylikästä vuodenaikoina.

Minulla on ollut nämä farkut hieman yli kuukauden ajan, ja ne näyttävät paranevan jokaisen kulumisen ja pesun kanssa. Heillä on mukava, keskikokoinen vyötärö ja jalka avaaminen osuu makea paikka: ei liian tiukka ja vain pieni nilkan pilkkominen. Oma suosikki ominaisuus? Takataskujen täydellinen sijoittaminen antaa melko epäsäännöllisen Derriereen imartelevan, nostetun muodon. (Suolan asuntoni Paiges on sama vaikutus.) Näillä housuilla on myös jeggingin venytys, mutta tosiasiallisten farkujen paksuus ja standardi 5-tasku.

[Kuvia Nando Alvarez]
Saatat nauttia lukemisesta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *