Couturious vs. Looklet.com: sattumaa vai Copycat?

Nov 14, 2021 Uncategorized

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Ovat nämä kaksi verkkojutteluun Couturious ja Looklet.com sama?

Eilen käytiin läpi uuden sivuston nimeltä Couturious alkaen perustajat Like.com. Tuolloin emme tienneet, että oli Tulimyrsky panimo välillä Couturious ja sivuston nimeltä Looklet.com. Mukaan ihmiset on Looklet.com, tekniikka ja formaatti takana Couturious väitetään melko samanlainen kuin Looklet.com.

Kysyimme toimitusjohtajat kunkin sivuston toimittamaan meille kommentin tästä asiasta.

Saimme seuraava lainaus keksijä Looklet.com kautta se toimitusjohtaja Adam Berg.

Couturious on rip-off Looklet.com
Like.com, yrityksen takana couturious, yritti aquire Looklet viime vuonna ja kai kääntämällä ne alas johti heidät tähän epätoivoinen apina toimia. Olemme kuulleet plagiointi on vilpittömän muoto imartelu, mutta emme ole imarreltu. Sen lisäksi, että räikeä puute ideoita, couturious ei näytä paljon laatua tai huomiota yksityiskohtiin, lähinnä rakkaus muoti olemme otettu Looklet. Ottaen huomioon saamamme palaute käyttäjiltä ja alan viimeisen parin päivän kaikki muut tunnistaa tästä. Lainatakseni yksi käyttäjiemme ”Jos Looklet oli ruma sisko couturious olisi sitä”.
Olle Hemmendorff, keksijä Looklet

Tässä on vastaus Like.com n Munjal Shah, yrityksen takana Couturious:

Rakas budjetti Fashionista,
Ennen Looklet oli jopa käynnistänyt ostimme Fashmatch ja alkoi työstää pukeminen tuotetta. Kun näimme Looklet luulimme se oli hyvä alusta, mutta tunsimme sen oli tarkoitus kasvattaa keskeisiä ominaisuuksia (katso alla). Lensimme ulos Ruotsiin, ilmoittivat Looklet joukkue yritimme tehdä ”rakentaa tai ostaa” päätös. Looklet aluksi halunnut erittäin korkea hintalappu sivuston, joka oli juuri käynnistänyt muutama kuukausi ennen. Joten jatkoimme linjansa rakentaa tuotteen itse, catering-Amerikan markkinoille.
Keskityimme parannuksia, joista monet ovat ”konepellin alle” parannuksia moottorin vs. parannuksia käyttöliittymään. Tärkeä joista oli varmistaa kaikki kohteet sivuston ovat ostettavissa. Tämä ei ollut pientä muutosta ja tarvitaan lähestymistapaa suunnittelijoille ja jälleenmyyjille hyvin eri tavalla. Mielestämme Polyvore, Looklet, Mixmatchme.com (joka on hyvin samankaltainen toiminnot Looklet – En ole varma, kumpi oli ensin), ja satoja / tuhansia pukeutua sivustoihin oli todennut joidenkin tavanomaisten yleissopimusten kuinka esittää pukeutua käyttöliittymä. Halusimme mennä eteenpäin ja antaa enemmän.
Toivotamme Looklet ihmiset paras ja luulevat olevansa hyviä tyyppejä. Lopulta olemme sitä mieltä, että hänet ensimmäisen kerran ja parhaan eivät välttämättä ole sama asia. Tällä alalla tiesimme, että oli parantamisen varaa (erityisesti hyödyllisyys voi ostaa) ja uskovat kuluttajat etuuden Couturious tuo tämän seuraavan sukupolven markkinoille. Koska tämä vanha sanonta kuuluu: ”Hyvä Parempi Paras, sinun täytyy pysyä liikkeellä olevan parempi kuin muut, koska hyvä saada paremmin ja paremmin saada paras.”
Seuraavassa muutamia tapoja paransimme käsite:
1) Tunsimme sivuston piti olla paikka, jossa voit itse ostaa kohteita linkin. Tämä ei ollut pieni ero, mutta jotain tihkunut alas kaiken teimme, josta suunnittelijat teimme siihen, miten hankitaan kartoitus. Tunsimme, että hyöty sivusto oli täysin erilainen, jos voisi helposti ostaa kohteita.
2) Halusimme sivusto, jossa olet ollut näkyvästi esillä suunnittelijat ja voi näkyä suositeltava asuja heiltä rinnalla asuja yhteisöstä. Sama pätee muotibloggaajien. Halusimme pystyä korostaa niiden malleja (jotka olimme tehneet etusivulla rinnalla käyttäjille).
3) Halusimme, jossa kohteita fashionweek ilmestyi ennen muita pukeminen sivustoja. Kuusi suunnittelijat olemme korostaneet sopineet tästä.
4) Halusimme käyttää meidän konenäkö teknologiaa mittakaavassa ja käsitellä lisää kohteita sivustolle nopeammin. Teimme paljon työtä tämän loppupäätä tekniikkaa ja uskomme, että voimme skaalata kappalemäärä nopeammin seurauksena. Tämä on ensisijainen käyttäjä valituksen näistä fotorealistiset sivustot: heillä on liian vähän kohteita valita.
5) Halusimme on parempi selata ja etsiä kokemus. Looklet kokemus on osoittaa viimeisimmän vain. Edes kaikkein ”sydämestä” tai korkein sijoitus. Toimitimme paremman hakukokemuksen asuja ja kohteita (käyttämällä Like.com teknologia) ja enemmän intuitiivinen tapa nähdä mitä yhteisö todella pitää.
6) Halusimme kyky hakea kartoituksen kohteita lajityypin. Omaisuuteen kasvoi ajattelimme tämä olisi erittäin tärkeää varmistaa käyttäjät voivat löytää mitä he etsivät.
7) Halusimme tukea useita vartalotyypeille ja waLisätään sekä väiju ja keinotekoinen älykkyyspohjainen Muse auttaa sinua, kun tulet kiinni (nämä viimeiset kohteet tulevat pian).
Kiitos
Munjal
Toimitusjohtaja like.com

Mitä mieltä sinä olet? Kerro meille kommenteissa.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *