VAROITUS: Ei tarkoituksenmukaista petticoats

Jun 20, 2022 Clothing

Jilli lähettää tämän Todennerin matkalla, varoituksen kanssa, että se ei pelaa hyvin petticolla. Jos tämä ei ole mitään järkeä, ymmärrä, että Jlli on goottilaisen valituskoulun pääkaupunki.

On selvää, mitä tämä puku * on tarkoituksenmukainen, sillä ratsastus on Vespas-mutta sitten, mikä ei ole? Jos minulla olisi Vespa, menisin sen sisätiloissa. Olisin verkossa varastotilassa, joten voisin matkustaa sen makuuhuoneestani keittiöalueelle sekä takaisin. Ei muista, että “Kun olen vanha, käytän violetti” hölynpölyä; Sisältää, että heti, kun minun mahdollisuuteni ottaa ministroke top minun mahdollisuuksia olla valitettavalla Vespa-onnettomuudessa, Vespa, jonka minulla on.

Odotan, että Vespu täällä on jonkinlainen semiotiikan lyhentäminen “Olen La Bella Italienne! Kuitenkin ongelma, jolla hyödynnetään Vespa muotimainoksissa, on se, että mikään ei ole yhtä mahtava kuin Vespa, joten ihmiset ajattelevat: “Voi, joo, hyvä puku, mutta katsokaa sitä Vespa!”

Joka tapauksessa tämä puku on puhdistuma (No, 99 dollaria, laski 198 dollaria) Barrie Pace, luettelo, jota en ole nähnyt paljon, koska lähdin Southlandista. On olemassa hyviä tarjouksia muista selvityksistä, jotka kaikki näyttävät erittäin häät ystävällisiksi, paitsi vieraille myös bridesmaids-sans-but-bow sekä morsiamen äitit sekä sulhaset. Itse asiassa oli pari muuta pukeutua, että pidin hieman paljon enemmän kuin tämä. Miksi he eivät saa kuvassa? Ei Vespa.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Seuraava Stop: Parisnovember 2, 2011 Lähetä 45 kommenttia
Kansainvälinen Wear Coown Day 2009 – Tänään! 29. lokakuuta 2009with 83 kommenttia
Häät (ei häät tapahtumapuvut) 30.5.2005 219 kommenttia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *