Remi REBILLARD valokuvaus

Dec 30, 2021 Clothing

Jotta ranskalainen valokuvaaja Remi REBILLARD, oli kyse on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Hän määritteet hänen rakkautensa valokuvaukseen, ja uransa keskipitkällä, täyttämään ja työskentely ranskalaisen elokuvaohjaaja Jean Becker, ja hänen lapsuuden ihailunsa valokuvaaja Giacobetti, jonka hän tavannut. Sitten vierailevat St Barts Karibian tavata ystävä, häntä pyydettiin avustamaan ranskalainen valokuvaaja on ampua luettelo. Mutta hänen ensimmäinen pala onni oli syntymässä Pariisissa vuonna 1960, ja kasvaa toimijoiden keskuudessa ja taiteilijoiden, aikana, jolloin suuri taiteellinen vapaus.

Hänen varhaiset tehtävät, noin 1991, oli eurooppalaisten muotilehtiä, kuten Grazia, Amica, Figaro Madame ja Uomo Vogue, ja Isossa-Britanniassa, jossa Elle ja Cosmopolitan. REBILLARD muutti New Yorkiin nuoren amerikkalaisen vaimonsa, Cara Leigh, valitsemalla kaupunki sen elinvoima, mutta jakaminen aikansa Big Apple ja Miami.

Hän on aina ollut hyvin tietoinen, ja herkkä, kevyt. Jo ennen valokuvauksen päivää, hän ihastui sen jatkuvaa kehitystä ja muutoksia, ja sen vaikutus eri pinnoilla, kuten vettä tai märkä lasi. Oli tukenut muiden, myös Faith Kates Seuraavan hän kehitti toimintatapa, joka yhdisti päivänvalon streaming hänen Greenwich Villagessa taiteilijan parvi, ja välähtää geelien kanssa.

REBILLARD meidät vastakkain tunnepitoista ja graafisia kuvia, luoda väli puoliksi fiktiivinen hahmo ja katsojan. Kuvansa projektin tunnelmia, mutta pistää kumouksellista laatua myös. Hän onnistuu ottaa tämä elementti näennäisesti niinkin yksinkertaisia ​​otteeseen malleja yllään nuuka uimahousut, joten se ei ole vain yksi luettelo työtä. Hän pystyy kuvaamaan aistillinen puolella naisten hetkiä armon avulla huolellinen valaistus korostaa kasvavaa tunnetta etäisyyttä kehoaan, ja maailma heidän ympärillään.

Nekin on oma yksilöllinen tapa ilmaisun ovat vaikuttaneet muut ennen heitä. Remi REBILLARD, se oli Sebastião Salgado ja Javier Vallhonrat; Saksan silmä Helmut Newton ja sosiaalista havainto Bill Brandt; ainutlaatuisen naisellinen tyyli Sarah Moon; Irving Penn ja Pariisissa toimiva italialainen Paolo Roversi; plus elokuvaohjaaja Ridley Scottin.

Hän on sanonut: ”Minä kääntyä unelmieni totean ympäröivästä maailmasta, ja luottaa jatkuvasti oppia uusia asioita” Voi olla, tämä antaa hänen kuvia niiden unenomaisia ​​laatua, hämärtää reunat ja todellisen kuvitteellinen, jotta emme tiedä kuinka paljon oikeasti olemassa. Hänen värit molemmat juonittelua ja häiritsevät meitä.

Aina innoittamana taiteen REBILLARD käyttää hänen kamera kuin taiteilijan paletti. Kiehtoi tunteita herätti halun ja vetovoima, hän tuottaa kuvia, jotka ovat enemmän kuin tarina tai elokuva. Hänen käsitys fantasia, ja kyky improvisoida, hän voi todella olla taiteilija tai ohjaaja, kiusanteko pois emotionaalisten hänen aiheesta. Hän voi välittää sielu paikkaan yhtä helposti kuin henkilö, kuten hänen viime ominaisuus, Soulful Kuvia Navajo.

Remi REBILLARD valmistaa edelleen ajatuksia herättävä visuaalinen esseitä, jotka välittävät tunteen hiipumassa aikaa ja tilaa. Kriisi amerikkalaisen unelman, yksinäisyys, surffaaja Solitude by the Sea, tyhjiä aurinkotuoleja Promenade des Anglais -kadulta – kaikki nämä ja monet muut, ovat kertoneet oman valokuvaus kieli ja tyyli. Hän käyttää hänen tarinankerrontaan tyyliä ja dramaattinen hohto muistuttavat erillisyyden elämäämme. Mutta mitä me näemme myös muistuttaa meitä kirkkaimmillaan hänen valokuvaus.

Malgosia Bela

sivu Watkins

Kate Upton

Anna Marie Reilly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *