Mitä pukea Office Holiday Party! 5 Tyylikäs Ideat

Dec 18, 2021 Clothing

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Loma osapuoli kausi on jo ovella, mikä tarkoittaa, että se on aika aloittaa pölyä pois hienoin työ sopivia juhlavuutta kaavussa nauttimaan laadun vapaalla aikaa työtovereiden. Ellei se ehdottomasti ruma pusero juhla, saatat olla hieman revitty mitä pukea.

Bottom line: Pysy mukava, mutta älä pelkää lisätä hieman pop jotain mielenkiintoista, kuten lausuma kaulakoru, aavistuksen tekokarvaisia ​​tai koru-äänisen aksentti. Seuraavassa on joitakin ideoita, joiden avulla voit katsoa ja tuntea juhla paras.

Mitä pukea toimistoon Holiday Party

1. Pue ​​Denim

Jos haluat mennä rento-muotitietoinen reittiä, pitää se yksinkertainen suosikki farkut. Astu pari korkokengät, ja luoda tasapaino jotain tyylikäs ja kiiltävä päälle.

Kaikki kannattavat Metallic raita Faux Wrap Top, $ 45, Nordström

Tämä kaikki kannattavat Metallic raita Faux Wrap Top on erinomainen valinta sen kimalteleva viimeistely ja pitkät hihat pitää lämpimänä.

2. Vaihda lyijykynääsi hame

Lyijykynä hameet ovat aina sopivia työpaikalla, mutta go-valinnat jokapäiväiseen lienevät neutraalimpi kuin kirkas. Vaihda tavallisesta jotain, joka näyttää siltä kuin se tehtiin juhlii.

Metallinen Shine Midi Hame A New Day, $ +27,99, Target

Tämä Metallinen Shine Midi Hame A New Day on helppo valinta mihin tahansa loma kerääminen! Kokeile sitä melko pusero ja mokkaa saapikkaat.

3. Käytä Jotkut Turkis

Jos aiot kirjoituspöydän juhlia, tai eivät halua kääntyä liian kaukana your comfort zone, kannattaa harkita vaihtamista tavallisesta silinteri-villatakki tai bleiseri, esimerkiksi-trendikäs, tekoturkis peitetarinasta.

Nina Leonard Turkis kakun päällä, $ 19.99, Marshalls

Nina Leonard Turkis kakun päällä on kristallin painiketta ja lisää posh aksentti tahansa katsoa, ​​onko yhdistä se musta tuppi mekko tai leveälahkeinen housut.

4. Mennä Glitz

Kun firman juhlat pidetään virallisempi ympäristössä, kuten juhlasali hotellissa tai hyväpalkkainen ravintola, käsitellä sitä kuin high-end asia, että se on.

Adrianna Papell Kukkakoristeinen hame puku, $ 59,99, TJ Maxx

Tämä Adrianna Papell Kukkakoristeinen hame puku sopii lomakauden ja sen ulkopuolella, joten se upea investointi pala, joka ei leikkaa liian syvälle budjettia. Huipuksi kanssa luxe kerroksella, kuten tekoturkis tai metallisia Wrap, lisättyä glamouria.

5. Transform Your Work Outfit

Toinen tapa pelata varman jos et halua lähteä liian pitkälle ulkopuolella your comfort zone on pukeutua mitä yleensä käytettävä töihin. Tämä on erityisen älykäs vaihtoehto, jos aiot toimistosta osapuolelle. Se on pieniä asioita, jotka tekevät asun juhlava, joten mieti mitä helpointa vaihtaa.

Maison Jules Velvet Blazer $ 45, Nordström

Tyypillisesti käyttää räätälöity neutraali bleiseri? Kokeile tätä Maison Jules Velvet Blazer sijaan.

Neiman Marcus Snake-Print Minaudiere Box, $ 55, Last Call

Tuck virtaviivainen Neiman Marcus Snake-Print Minaudiere Box sisällä raahata niin sinulla on jotain enemmän puolue sopiva käsillä tuntien.

Essex Lane Rafina pumppu, $ +59,99, DSW

Ja jos olet yleensä baletti asuntoja tai matalaprofiilinen pumput, kokeilla jotain aivan muuta jalat, kuten nämä Essex Lane Rafinan Pumput.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *