Muotimerkit Intiassa: Sinulla on oltava ne kaapissasi!

Mar 27, 2023 Clothing

Muoti on läsnä Intiassa. Olipa kyse Mumbain lähiöiden uber-lonkkatyylistä tai Delhin huippuluokan tuotemerkkien suuntaus. Shillongista Bangaloreen Intian pukeutuu erittäin muodikkaasti, samoin kuin sitä ei hylätä. Ohjelmasta tämä tekee Intian tuotemerkkimarkkinoista niin valtavan ja liikevaihdon kruunut. Me intialaiset pitävät muodista samoin kuin kulutamme Lakhsia vaikeista ansaituista rahoistamme saadaksesi parhaat Intian parhaat muotibrändit.
[Lue myös: edulliset ja budjettiystävälliset muotibrändit korkeakouluopiskelijoille]

Tässä viestissä on kyse Intian eri FC Utrecht Paita vaatteiden tuotemerkeistä sekä siitä, Espanjan Jalkapallomaajoukkue Paita mitä kunkin USP on mikä saa nämä Intian vaatemerkit tarjoamaan sekä mitä New Age -asiakas on etsimässä? valmis löytämään… tarkistettu paljon enemmän alla!

Niille, jotka pitävät etnisistä vaatteista
Etniset kulumismarkkinat kukoistavat Intiassa. Meillä on parhaat kudokset, parhaat tyylit suoraan maan sydämestä! Kaikki tykkäävät pukeutumisesta Intian vaatteisiin, samoin kuin muutama Intian johtavista tuotemerkeistä:

Fabindia
Yksi intialaisen käsinsuojelujen suurimmista myyjistä, Fabindia on nyt laajentanut valtakuntaansa ja tarjoaa sisustuskoristeita, hilloja, suolakurkkua, suitsukkeita ja myös muotikoruja. Tämän tuotemerkin USP on totuus, että heidän tyylinsä on erityinen ja täsmälleen samanaikaisesti toimeentulon ihmisryhmälle, jotka eivät olisi koskaan uskoneet heidän luomaansa löytääkseen niin pitkälle. Ne ovat hiukan kalliita puolella, mutta monet heidän tuotteistaan ovat kestäviä, samoin kuin ainutlaatuisia. Heidän tuotteensa ovat peräisin Intian maaseudun ympäriltä sekä voit odottaa näihin paljon standardia ja alueellista vaikutusta näihin.
Lähde: IndianRoots.comanokhi
Anokhi on vielä yksi tuotemerkki, joka toimittaa foorumin maaseudun taiteilijoille Jaipurissa tarjotakseen erikoistuotteitaan. Anokhin USP on heidän orgaaninen muoti, jota tarjotaan pääasiassa Jaipuri -puuvillalla. Heidän tyylinsä ja värinsä ovat erittäin rohkeita, mikä tekee niistä väkijoukkoja.

Niille, jotka pitävät omituisesta muodoista
Omituiset sarees, bleiserit ja jopa nyrkkeilijät ovat niin raivoa intialaisen väkijoukon kanssa, samoin kuin kaksi tuotemerkkiä, joista Intian nuoret pitävät samalla tavalla.

[SC: Mediad]
Quirkbox
Quirk on heidän tuotenimensä, joten voit odottaa hyvin, että heidän lajikkeensa on täynnä eksentrisiä tyylejä ja ideoita. Heidän tyylinsä ovat sekä vahvoja että nerokkaita että silloin, kun käytät niitä, olet varma, että käännät päät kaikkialle. Näytä muutama heidän uskomattomista malleistaan-

Lähde: Thequirkbox.comchumbak
Kun Chumbak räjähti ensimmäistä kertaa tapahtumapaikkaan, oli vain tuotteita, kuten kuppeja, puhelintilanteita ja paperitavaroita. Tuotemerkin USP mainosti taiteilijoita ja heidän työnsä näiden esineiden parissa. Nyt heillä on myös vaatekappaleita, jotka valmistavat nyrkkeilijöitä, teepaitoja ja jopa pyjamaa. Katsokaa muutamia omituisia tuotteita luettelossaan:
Minttu tuore puku, kuten tämä varmasti tarjoaa sinulle mahtavia kesäaikana:
Lähde: Bighairloudmouth.commix ja vastaa keltaista tämän aurinkoen kanssa:
Lähde: Blogspot.comAdd varastettu väsyttävälle teepaitoillesi näyttääksesi ilmeesi:
Lähde: MyNTassets.comfavourite Worldwide -tuotemerkit Intiassa
Näiden intialaisten tuotemerkkien lisäksi ostajamme samoin kuin tyylikkäitä maailmanlaajuisia tuotemerkkejä, kuten pysyvästi 21, H&M, Zara ja Mango.
Ikuisesti 21
Mene tuotemerkkiin melkein jokaiselle intialaiselle naiselle, joka haluaa ostaa tyylikkäät kuitenkin edulliset vaatteet. Olipa sen kengät, lisävarusteet tai kylpytakit tai jopa meikki- pysyvästi 21 myymälä käsittelee nuorten jokaista halua!
Lähde: PinterestSource: HDWallPapersCargo.comzara
Hieman kallista, tässä espanjalaisessa tuotemerkissä on todella tyylikkäitä vaatteita, etenkin niiden talvi -kuluminen. Zara-pommittajatakki on tarpeen kaikenlaiselle itseään kunnioittaville fashionistalle!
Lähde: Pinterestso täällä ovat Intian parhaat muotibrändit sekä kaikki intialaiset paikat, joihin intialaiset haluavat tehdä ostoksia! Inter Milan Paita Kun seuraavan kerran kun olet ostoksilla, älä muista tarkistaa näitä paljon pidettyjä tuotemerkkejä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *