Kampaus otsatukka: Bangs millekään Face

Dec 2, 2021 Clothing

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä artikkeli saattaa olla osakkuusyritys linkkejä. Katso henkilökohtainen tietosuojaohjelmamme.

Jos olet ollut otsatukka kuin aikuinen, on todennäköistä, että olet joko laajentaa säveltää tai ajattelu pienentää niitä pois kerran. Se on sykli, joka on kova puhkeaa soita näin, ja väitän kokemuksesta. Olen ollut kaikki kampaukset kanssa otsatukka, pitkästä lyhyen ja tylppinä pyyhkäisi. Olen niin ikään leikattu otsatukka heti kun olen sijoittanut vuoden laajeneva minun viimeinen esitettyjä.

En voi puhua psykologian otsatukka pakkomielle, mutta voin kertoa teille tämän. Nykyään kampaukset otsatukka voi näyttää hyvältä kaikille. Menetelmä räätälöimällä otsatukka muodossa kasvosi ja sitten tyyli ne sopivat ikäsi sekä hyvin, sinun tunnelma.

Ajattele otsatukka kuin pieni musta asu hairstyles– siellä on paljon vaihtoehtoja ja olet varmasti löytää joka sopii sinulle.

Kampaus otsatukka: kuinka valita ’em

1. Tunnista kasvojen muodon

Varmistan sinulla on parhaillaan käsite naamasi muodon. Jos sinulla on aurinkolasit tai on ollut keskustelun kanssa kampaaja, niin olet todennäköisesti jo tunnustaa. Katsomaan kaavio tarkistaa oman muodon sekä arvostaa mitä sinulla tyypilliseen joidenkin upeassa naisten supertähtiä.

2. Mieti hiusrakenne

Ulkonäköä hiukset on suuri rooli siinä, miten otsatukka näyttää. Henkilökohtaisesti haluaisin paksu, suorapuheinen bang, mutta se on melko mahdotonta minun hieno, ohut karva. Vaikka löydän kuvan siitä, mitä haluan, minun täytyy tiukennetaan oletukseen, että täsmälleen sama leikkaus näyttää eri hiuksiani.

3. Ostoksia

Selaa Google valokuvia tai Pinterest tai Instagram kampaus haluat. Sekä katso myös ehdotusten kasvojen muoto alla! Jokaista jotka kiinnostavat sinua, kysy itseltäsi kaksi toivetta:

Miten tämä kehys minun kasvojen muoto?
Onko hiukseni paksu riittää (tai slim riittävä), jotta tämä malli?

Paikantaa vähintään 2 kuvaa, että uskot voi suorittaa, niin kysy stylisti kommentteja. Lisäksi puhua stylisti hoidosta upouusi leikata. Sinun haluaisi tietää menossa, jos olet mennyt iso säätö oman tyyli rutiinia.

Kampaus otsatukka Face Muotoilu

Otsatukka neliskulmaisia ​​käsittelee

Neliön kasvot on houkutteleva kulmia. Et aio ylläpitää otsatukka pehmeä ja myös pyyhkäisi sekä sekoitettu sisään loput leikata. Olettaa höyhenpeitteinen kerroksia.

Bang, joka on paljon pidempi välillä sekä kapeneva sivuilla voi olla melko täydentävää teitä. Tämä hieman kierroksen bang lomake tulee vastaamaan “neliön” kasvonsa hyvin, samoin kuin jopa tehdä poskipäät hieman korkeampi.

DAB vaaleanpunainen poskipuna tuo entistä enemmän keskittyä posket, ja myös jonkin verran mojova eyeliner varmasti tuo tasapainon oman uuden ilmeen.

Otsatukka ja pyöreät kasvot

Oman pyöreät kasvot on pehmeitä, ja myös voit tarjota mukava verrattuna paljon kallellaan leikata. Voit laittaa joko puoli-pyyhkäisi tyyliä tai otsatukka jotka pienenevät suoraan kaikkialla. Juju on välttää yhdistämistä Hapsutus otsatukka loppuosaan oman leikata. Annetaan niiden otsatukka erottuvat.

Suora-poikki bang la Jennifer Hudson rasittaa silmiäsi. Saada oman otsatukka leikataan hieman yli kulmakarvojen linjan kiertämiseen täydellisesti hoidetut kulmakarvat ja savuinen luomiväri. Nude huuli tuo silmäsi paljon ja myös pitää huomion päällä kasvosi, jossa otsatukka apua tasaantuvat kierroksen temppelistä.

Bangs Heart Face

Sydämesi muotoiset kasvot pyrkii vetämään silmän leuka, joka on pisteen sydämen. Pick pitkä otsatukka, jotka kuuluvat alla poskipäät. Nämä saattavat käytännössä olla ei-otsatukka, koska he ovat sideswept sekä mieluummin laskea alle leuka.

Taraji Henson otsatukka ovat paljon lyhyempiä kuin leuka-pituus, mutta silti ohuemmiksi. Voit nähdä ne tehdä hänen pieni temppeli näyttää jopa hieman suurempi, joka sisältää suhteessa kasvoihin. Hieman kerroksittain puolin leikata myös poskia hieman “ohuempi”, joka asettaa keskittyä hänen säteilevä hymy.

Otsatukka pitkiä Face

Tyypillisiä, tylppä otsatukka ulkonäkö fantastinen pitkä kasvot. Pidä ne suoraan koko ja myös oman temppelin. Kun otsatukka syksyllä vain alla kulmakarvat, lopulta lopputulos on erittäin seksikäs. Huomaa, että tylppä bang voi olla paljon enemmän epämiellyttävä kasvaa ulos, johtuen siitä, että he putoavat oikeassa silmiisi useita viikkoja.

Jos suosivat pehmeämmän ulkonäkö, paljon lyhyempi, sideswept bang voi toimia myös. Nämä kaunis, kunhan ne eivät kuulu yhtä hyvin lyhyt kasvoihin. Ylläpitää täydennetä yläpuolella silmäsi, jonka jälkeen sisältävät lievä, verho-tyyliin osa keskellä tai yksinkertaisesti pois keskustasta. Haluat vain kurkistaa otsa täällä.

Otsatukka ja soikea kasvot

Sinun soikea kasvot on uskomattoman toimiva. Tämä merkitsee sitä, voit laittaa tahansa tyyppisen bang, joten valitse mikä sopii tyyliisi. Ärtyisä? Cut ’em lyhyt. Eteerinen? opt ftai pitkä ja viehättävä.

Hannah Simone hoitaa oikeaa, Blunt Bangia, kun taas Beyonce kivittää pehmeämmän, Sideswept-tyylin. Bangs Globe on osteri, olet ihana soikea. Nauti siitä!

Bangs Design Reference

Jos sinulla ei ole valokuvaa kädessä, niveltää mitä haluat stylistisi voi olla kova. Juuri tässä on juokseva bangs kieli, joka tarvitsee tukea!

Bardot Bangs

Pehmeä leikkaus, joka kehynnät silmät sekä ominaisuuksia lempeä komponentti lähellä otsa.

Verhotukka

Kuulet termit “Bardot Bangs” ja “Curtain Bangs”, joita käytetään vastavuoroisesti. Haluan ajatella verhon suunnittelua, koska se on paljon pidempi versio Bardot Bang.

Sivupuut

Sivutaukot löytyvät kaikista eri pituisista, jotka tekevät niistä erittäin yksinkertaista kasvaa. Nämä ovat samankaltaisia ​​kuin Bardot-tyyli, mutta sivukomponentilla.

Blunt Bangs

Aka Rooney Bang. Rooney Mara on todella tehnyt mini bang-tyylin nykyaikaiseen iässä. Rooneyn ultra-kokoa on vaikea hallita, joten muut meistä todennäköisesti kannattavat otsa-pituutta.

Vauva bangs

Child Bangs ovat lyhyitä. Todella lyhyt. Kokeile näitä, kun olet jo ollut bangs ja myös kaipaat muutoksia. Ensimmäiset bangs-kokemukset, nämä saattavat olla myös yllättävää saada hyödyntää.

Jätä tämä alue Emptydget-kulutussuunnitelma muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkastele postilaatikkoasi tai roskapostikansiosi vahvistamaan tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *