Periwinkle

May 16, 2022 Uncategorized

Culottes: Topshop | Paita: Topshop (loppuunmyyty verkossa, mutta samanlainen täällä, täällä, täällä ja täällä) | Takki: Topshop | Pumput: SJP -kokoelma | Aurinkolasit: Stella McCartney (samanlainen tässä) | Kynnet: Essie (baletti tohvelit)

JavaScript on tällä hetkellä poistettu käytöstä tässä selaimessa. Aktivoi se uudelleen tämän sisällön tarkastelemiseksi.

Yksi monista syistä Nordstrom on tärkein puristukseni verkkokaupoissa, on heidän vertaansa vailla oleva sekoitus sekä huippuluokan suunnittelijoita että edullisempia tuotemerkkejä. Jos noudatat tätä blogia, tiedät, että tilaan kiihkeästi alhaisen alhaisen filosofian sekoittamalla splurge-arvoisia klassikoita, joissa on myös paljon budjettiystävällisiä kappaleita. Tämän vetäminen vaatii joskus paljon jalkatyötä, mutta sen ei aina tarvitse. Molempien tavaroiden tyyppien löytäminen yhdessä paikassa on elintärkeää, kun sinulla ei ole loputtomia tunteja ajaa miljoonan eri jälleenmyyjän välillä. Tällä areenalla Nordstrom murskaa sen.

Eilisessä viestissä talvivalkoiset leveät jalo-housut olivat yksi suosikki löytöistäni Chelsea28-linjalta, joka tarjoaa todella kauniita, laadukkaita kappaleita loistavilla hinnoilla. Nykyään urheilun joitain uusia suosikkeja Topshopista, joka on toinen Nordstrom -tuotemerkki, joka tappaa sen kohtuuhintaisuusosastolla. Olen harvoin tavannut Culotten, josta en pitänyt, mutta näiden vauvojen virtaus ja täydellinen korkea vyötärö, laskostettu istuvuus ovat erityisen pisteessä. Jos olet osassa maata, joka on #salattu sielua murskavalla kylmällä rintamalla myöhään, kokeile pariksi niitä korkeiden saappaiden tai pelkän sukkahousujen ja pumppujen kanssa-ne näyttävät silti miljoona taalaa. Ja tämä sumea herkullinen periwinkle -takki? Ota se kylmä rintama.

Koska Nordstromin nykyinen kokoelma on epärealistista, spin läpi vielä joitain alla olevia suosituimpia suosikkeja. Olen ihastunut tähän hameeseen (tämä uskomaton bloggaaja tyylitti kauniisti) ja tämän uskomattoman laukun. Suunnittelen myös tämän reunan huipputason napsauttamista joillekin lomalle. Fringe on niin haettava juuri nyt.

Edellinen tuote

1 25: stä

seuraava tuote

@Maryorton Instagramissa …

Foursixty

Tätä viestiä tukee Nordstrom. Kaikki tuotevalinnat, muotoilu ja mielipiteet ovat omat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *