Paidat, jotka käyttävät denims: Design Techniques ja johtavat poiminta

Sep 24, 2021 Uncategorized

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä blogikirja voi olla kumppanisi linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Jos meillä on jotain, se on fantastinen huippu valita mukava farkut. Combo luo helpon ja monipuolisen asunnon ja antaa meille mahdollisimman suuren arvon suosikki farkut. Usein haluamme johtaa julistuksen tekemiseen – mikä saattaa olla miksi hankkimalla T-paidat pants voi kuljettaa ylimääräisen stressin ja ahdistuksen kärkeen.

Ostaa paidat laittaa denims

Voit tiukentaa vaihtoehtoja nopeasti, kun ostat tiettyä juhlia tai ehkä valita tietty denims. Seuraavassa on ohjeet, jotka lähetetään sinulle sopivissa ohjeissa:

Vaaditaan epävirallinen perjantai pukea työpaikalle? Etsi painikkeita tai peplum-tyyliä.
High-waved housut näyttävät hämmästyttävältä hienonnetuilla topoilla ja teepaidoilla, jotka on kiinnitetty (niin, ei sivuhoidot).
Boot-leikattu Jean käyttää hyvin painikkeella, ohut sopiva yläosa, joka on untucked (niin, kyllä ​​darts juuri täällä).
Ohut housut sopivat hyvin tunikoilla sekä untutkattomat tyylejä, jotka verhot ovat hyvin yli lonkat.
Lounaspäiviä, virtaava, naisellinen tyylit käyttävät hyvää tasapainoa farkkujen rakenteeseen.
Sinun epävirallisimmat päivät, V-kaula-t-paita ja myös vyö voi olla hyvin tyylikäs siisti denimin pari. Lisää kaulan huivi tai kipinä hiusleike lisävaikutuksiin.
Takki on klassinen paras valinta denimille, mutta varmistaa, että löydät parhaan sopivan … On helppo mennä myös tiukkaan tai myös löystyy. Tiukka pari denims toimii hienoimpia rento-sopivaa villapaita. Silti voit käyttää kaveri farkkuja, joissa on pusero, joka näyttää yläpuoliset käyrät.

Topit alle 50 dollaria me rakastamme housujen kanssa

Kaikki asetetaan sijoittamaan nämä tyylien menetelmät suoraan menetelmään? Yritä yksi näistä 5 vaivattomasti tyylikkäitä T-paidat käyttää farkut – kaikki arvostetaan alle 50 dollaria.

V-kaula-painike-etuleikka, 39,99 dollaria, vanha laivasto

Mikä on parempi kuin tavallinen valkoinen tee ja farkut? Yritä valkoinen yläosa kierre, kuten tämä vanha laivasto. Siinä on tuuletettu, kevyt muoto, ja se on myös erinomainen pitämään viileää miellyttävällä keväällä ja kesäkaudella. Kaunis silmukka-tyyppinen ammattitaito tarjoaa pala naisen kierre ja tekee siitä parhaan kumppanin joukon hyvin kuluneiden kumppanien denimien kanssa.

Cudout-painike Takaisin alkuun, 49,50 dollaria, parvi

Etkö vain rakasta tapaa, jolla suoraviivainen yläosa voi näyttää täysin monimutkaista yksinkertaisesti lievään muutokseen huolellisesti? Se on tämän kiehtovan parvipaikan kauneus, joka alussa vilkaisu on melko helppoa – mikä on hieno osa sen viehätystä. Se on kuitenkin pieniä aksentteja, jotka luovat sen toisistaan, kuten napin alaspäin sekä hihojen ja pääntietä pitkin.

Raidallinen V-kaula, 17,90 dollaria, elämä 21

Jos haluat pukeutua asioihin hieman, sen jälkeen, kun tämä kannattaa vetää samanlainen kuin tämä elämästä 21. Loosed up muoto tasapainottaa raikkaat punaiset raidat hyvin. Käytä sitä tarttumaan tai avoimeen rentoutumaan.

Zip Information johtava, $ 34, Venus

On vaikeaa nousta ylös tasaiseen yläosaan, joka sisältää tyylikkään kosketuksen. Tämä Venus huippu korostaa vetoketjun korostuksen viehätystä, joka muuttaa muutoin keskimääräisen kappaleen suoraan johonkin kosketukseen paljon houkuttelevammaksi. Se on saatavana useissa sävyissä, mutta riutat ovat lävistyksiä kodikkaaseen ilmastoon ja myös kaunis tapa valaisemaan sinistä ja valkoista farkkuja.

Billie & Blossom Long Top, $ 45, Dorothy Perkins

Denim-sukkahousut vaativat jotain hieman paljon kauemmin, löysää ja paljon muuta ilmainen liikkuvat helpon siluetin päässä pään varpaisiin. Pelastamiseen tulee tämä Billie & Blossom Top, joka simuloi pitkän liivin ulkonäköä paljon pidempään säiliöön. Se on erittäin rento, rento, ja myös mukava kodikkaat päivät. Lisäksi kuten tapa, jolla vuode liinavaatteet ovat todella tuntuu ihollasi.

Kaikki tukikeskut edessä pusero, 29,40 dollaria, Nordstrom

Tämä kaunis paita voidaan helposti yhdistää suorat jalat farkut pimeässä tai mustalla puhtaaksi toimistoon. Lisää nilkan yhteiset saappaat ja blazer muodikkaan ja myös ammattimaiseen sarjaan. Ja myös tehokkain osa? Ei stressiä saada TUCK IDEAD Aina kun teet loput pysähtymään, monet ansiosta tämän drape edessä.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista saapuneet tai roskapostikansioosi vahvistaa rekisteröinnin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *