365 tee -paidan vaikeus 36T5: llä!

Sep 7, 2022 Clothing

Mielessäni keskustelen jonkin aikaa takaisin sivustosta – t -paitan vuodesta -, jossa omistaja käytti erilaisia ​​teepaitoja päivittäin sekä hän esitti joitain erinomaisia ​​malleja. 365 tee -paidan vaikeus! Se toi surulliset, kun se hiljeni – huomaan, että tänä vuonna ei ole julkaistu, mutta samanlainen työ on saavuttanut postilaatikkooni – 36T5. Andi otti itsensä käyttämään erilaisia ​​teepaitoja päivittäin koko vuoden 2013 ajan, koska se oli innokas tee -paitoja.
Jokainen lahjoitus saa oman merkinnän verkkosivustolla, joka on palkkio saada jälleenmyyjiä, tee -paitoja suunnittelijoita ja suuria yleisöjä. Syy siihen, että tämä työpaikka paranee niin paljon paremmaksi, on kuitenkin se, että työn lopussa (tammikuu 2014) hän siirtyy kaikki panotetut teepaitot vielä ehdottomalle vaatteiden hyväntekeväisyysjärjestölle.
Tässä on muutama viimeisimmistä esillä olevista teepaitoista, jokaisella on oma tarinansa. Kolme sataa ja että vaikeus on hauskaa kaikille osallistuville juhlalle, joten jos olet brändi, joka etsii joitain altistumista ja haluat osallistua hyväntekeväisyyteen, muista tarkistaa sivusto:
365 tee -paidan vaikeus 36T5: llä!
Olen Aithtin kaikki, folk90s kidhalloween t-paitabrave New Worldgraphic Lab -paita

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *