Paras meikki vinkkejä: Kosketa tuotteita Rakastamme

Nov 19, 2021 Clothing

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Olipa kyseessä klubissa ystäviesi kanssa tai vain ottaa pitkä päivä toimistossa, sinun on todennäköisesti nopeasti koskettaa meikkiäsi jossain vaiheessa päivän tai yön aikana. Et varmasti halua tehdä koko meikki rutiinia! Paras meikki vinkkejä voimaa sinua näyttämään tuoreita liikkeellä.

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Paras meikki vinkkejä: Kosketa tuotteita, joita rakastamme

Rimmel Stay Matte painettu jauhe

Puristettua jauhetta on välttämätöntä loistaa, varsinkin kun se kuumenee tanssilattialle. Pidä tämä läpinäkyvä jauhe käsilaukussa harjalla, jota käytetään nenän, otsa tai muulla alueella, jonka saatat saada kiiltävä. Se on optimaalinen kaikille ihon sävyille eikä jätä jauhemaista jäännöstä kukkaron sisällä yöllä.

Manic Panic Eye Wear Duo Shadow ja Liner

Yöksi, rakastan myös pieniä tuotteita. (Kukaan ei halua korvata iso, raskas kukkaro.) Tämä luomiväri ja silmälinja Duo on kompakti ja ihanteellinen Smokey Eye Look. Se on jopa peili ja harja, joten sinun ei tarvitse löytää tungosta vessaan, jotta voit suorittaa kosketuksen.

Almay Makeup Eraser Sticks

Nämä pyyhekumput ovat puhtaita neroja! He puuvillapyyhkeet, joissa meikki poisto on valmis liotettavaksi päihin. Nämä ovat ihanteellisia meikkien korjaamiseen tai vahingossa tapahtuviin tahroihin. Se on myös loistava, jos olet kiinni sateessa matkalla toimistoon.

L’Oreal Studio Secrets Professional Magic LUMI Highlighter

Korostimet ovat loistavia virkistämään koko ulkonäköäsi käyttämättä loistava ajanjakso meikki uudelleen. Muutamat tämän korostinpyyheensä silmien ja poskipyörän ympärillä tekevät sinusta näyttävän paljon hereillä ja tuoreemmalla. Tämä korostus on varmasti salainen ase pitkiä kokouksia varten.

Revlon ColorStay Ylityöt Liput Lipcolor

Lip-tahrat ovat tapa mennä päivittäiseen käyttöön tai mennä ulos. He pysyvät huulillasi useita tunteja ja tulevat useisiin loistaviin sävyihin. Just happly yläkerrosta aina, kun tarvitset paistaa!

e.L.f. Professional Shine Eraser Blotting Sheet

Kaikki eivät halua kuljettaa kompaktia jauhetta ja harjaa heidän kanssaan. Jos olet rajoitettu siinä söpössä, pieni kytkin, kokeile näitä öljyn absorboivia arkkeja loistaa loistaa. He pääsevät eroon öljystä ja jättävät pienen määrän mattajauhetta sekoittumaan. Nämä saattavat vain tulla suosikki lisävarusteesi.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *