Miten muoti pitäisi työskennellä

Feb 19, 2022 Uncategorized

myöhään postitse, eikä mikään kuva tänään, ennen kuin Google-Fu ei riitä löytämään minulle kuva robotista pukeutumista (tämä tulee selväksi myöhemmin, ja Ensimmäinen henkilö, joka lähettää minulle, että jetsonit saavat pukeutua päivässä SWAG) ja toiseksi, koska olen hieman väsynyt. Menin (kuten minun tapana, kun olen NYC: ssä keskiviikkona) rulla-luisteluun Roxy viime yönä ja kun he kääntävät basson jopa “defibrillaatiksi”, löydän itseni pystyttämään luistelua ja jättämään järkevällä hetkellä. (Roxy sai lonkan! ‘Re EI! Se oli todella hieno, kun pääsin läpi linjan ovessa. Muutama paljon enemmän kaatumista ja törmäyksistä kuin tavallisesti, mutta kukaan ei otti minua, niin se on kunnossa.)

Joka tapauksessa. Miksi aion lähettää kuvan robotista pukeutumisesta pukeutumisesta? Koska haluan puhua muotin tulevaisuudesta. Muotiviikkoon on ollut muita viestejä, jotka puhuvat hajoamisesta (eli kädensijan leikkaaminen), virtuaalisten muotiesitysten tarve, nopeampi muoti-sykli ja suurempi kuluttajapalaute – ja mielestäni kaikki nämä asiat ovat väistämättömiä.

Itse asiassa, unelmamme tulevaisuudessa, en toivoa avaruusmatkailua, ruoka-pillereitä ja henkilökohtaisia ​​jetpacksia (okei, olen edelleen ylittänyt sormeni jetpacksille). Olen innoissani rajoittamattomista räätälöidystä, älykkäästä (tai jopa nano) valmistuksesta ja tehokkaat markkinapaikat. Jos haluan jotain (vaikkapa pari pyöreän pohjantikka 2″ huumaava nilkkanauhan, ruskea mokka tai sitruunankeltainen silkki / lycra lyhythihainen neuletakki villapaita kanssa Peter Pan kaulus, helmiäisnapeilla, ja 3 / 4 hihat), minä vain spec se (mukaan lukien tarkat mitat) ja laittaa sen tarjouksille sähköisen matchmaking-palvelun kautta. Tuottajat ja suunnittelijat lähettävät minulle hintatarjoukset: Kuka voi tehdä sen mihin hintaan missä tahansa? Onko jotain lähellä, että pidän paremmalta? tai jonkin muunlaista lisenssiä tai luovuttamaan tuottajalle tuottajalle tuottajalle.

Ajattelen kehitysprosessia, joka on paljon kuin identikit epäilyttävä luonnos – aloitat suunnittelumallilla, että teet tweak sanomalla “ei niin paljon täällä” tai “hieman tiukemmin”. Haluatko valita värin Pantone-kaavion kanssa! (En voi kertoa, kuinka paljon haluan vaatteiden ja lisävarusteiden tuottajat listaisivat Pantone-värejä, jotta voisin etsiä esimerkiksi suosikkivärini vihreitä asioita.)

Ihmiset, jotka eivät halua suunnitella omia vaatteita (ja todella, tee nämä ihmiset todella olemassa?) Will “myymälä” katselemalla online-muotiesityksiä ja saada ruokinta, mikä on uusia ja kuumia parhaiten selaimeilleen. On olemassa asioita, kuten tämä tapahtuu parhaiten, rajoitetusti, lähinnä muutamia mittauksia ja kokoja ja ominaisuuksia. Räätälöityjä NIKES. räätälöity mitoitus housut maan päällä. Ajattele kuinka threadless.com toimii – jotkut ihmiset suunnittelevat T-paidat, yhteisön äänestää heistä ja sitten voittajat tulostuvat. Tai Cafeshops, jossa lähetät kuvan käyttämään kaikkea totebagista Thongille. Kuvittele, että käsilaukut. Kuvittele, että kengät. Kuvittele, että jokaisesta mahdollisesta vaatetuksesta sekä mahdollisuus saada yksi pois päältä juuri sinulle!

Luuletko, että tämä tappaisi vähittäiskaupan, eikö sinä? Mutta ajattele myymälä, jossa kävelet sisään, katso ympärillesi, valitse jotain ja muokkaa sitä koon ja haluamasi väri parhaiten paikan päällä. Sinulla on silti ostaa teline – palkkio. Kaikki muut tulevat takaisin seuraavana päivänä (tai odota, että se tulee postitse) saadakseen täydellisen sopivan, värikuvan, räätälöidyn vaatteen.

Valmistuspuolen säästöt olisivat ihania. Ei paljon arvailua, kuinka lukuisat ihmiset haluavat punaisen koon 2 tai mustan kokoisen 16. paljon vähemmän jätettä. paljon vähemmän merenkulun tuotteen edestakaisin, tehtaalta myymälän Outlet Mall. (Ehkä ei paljon rönsyilevän esikaupunkialueilla soul-tappamisen pistorasiaan kauppakeskuksissa!) Sekä mahdollisuus nipistää malleja heti asiakaspalautteen perusteella ja hyödyntää villityksiä hetkessä.

Kaikki tämä tietenkin riippuu uusia valmistusmenetelmiä, jotka eivät vaadi tonnia * eri * raaka-aineet – lähinnä nanoteknologian ja työpöydän Fab. teknologiaa, joka ei oikeastaan todistettu ja on pitkä tie kuljettavana. mutta ottaen huomioon, kuinka pitkälle muita teknologioita ovat tulleet juuri minun elinaikanani (tietokoneet, matkapuhelimet, koko perkeleen Internet) täytyy toivoa, että rajoittamaton räätälöinnin on aivan nurkan takana. Olen valmis uhraamaan jetpack, vaikka …

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Rant: Näen Lontoo, näen RANSKAPOCTOO 28, 2008
Hame ja ExcursionJune 8, 2006
Prom aika (noin 1989) ApriL 20, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *