Todistus käsitteestä.

Apr 29, 2022 Clothing

Tämä mekko, on tämä mekko:

Ja se toimii! Se toimi niin hyvin, itse asiassa, että nyt haluan ommella sen uudestaan ​​ja uudestaan ​​(tämä tapahtuu minulle paljon – kun minulla on vasara, kaikki näyttää naulaa).

Luulen, että ompelin tämän seuraavasti:

(Paitsi minun on nurmikko, ei tässä kuvassa, jota olen saanut Internetistä, koska olen liian laiska valokuvaamaan enemmän kuin yksi illalla.)

Joten voimme harkita käsitettä osoittautui ja siirtyä täytäntöönpanoon. Se todella meni yhdessä ihanan; Kaikki saumat, jotka sopivat ilman liikaa Tsuris, ja minun täytyi vain turvautua explet of exproetiivien, jotta vetoketju on. On takaisin vetoketju, ei sivu yksi. Annan pois sivusaumat 2/3 tuumaa, yhteensä, ja se sopii täsmälleen.

En ole vielä myynyt tämän mekon väriä (onko se orkidea? Lavender? Tuhat Roses?) Vaikka käytin tätä televisiossa (! Ja ei, se ei ollut pukeutunut päivässä) viime yönä Keltainen VEE-kaulan neuletakki. Ajattelen, että olisin näyttänyt suuren pääsiäismunan, mutta olen liian kana (ei pun tarkoitus) mennä katsomaan TiVoa ja nähdä.

Vaikka olen tehnyt sen kiinteään, mielestäni tämä on todella kuvio tulosteita, jos voin vastata hame saumat hyvin. Suuri laajennus koko kehon yli on parempi näyttää upea tulostus kuin fussy vee, kallistunut tai napitettu pääntie olisi. Ja kun lopetan autojen tulostus, minulla on toinen mielessä …. Mietin, kuinka monta näistä voin tehdä ennen kuin se saa typerää?

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Työskentely: Harmaa RUFFLE DRESSJUNE 2, 2008
CrowDsourcing Color ChoicesJuly 9, 2008
Palautus (hieman koholla, ei vielä voitto) shirtdressjanary 23, 2012in “erin_sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *