Petites: miten estää näköisenä Marshmallow tällä talvikaudella

Oct 23, 2021 Uncategorized

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkistettava voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Me suoraan: se on vaikea riittävästi yrittää kerros jopa talvikaudella pitää lämpimänä katsomatta kuin vaahtokarkkia. kuitenkin lisätä korkeus tekijä, samoin kuin se on helppo tuntea sinulla resepti muoti katastrofi. Kun olet korkeudeltaan kiistanalaisia, enemmän paksuja kankaita lisäät asu, paljon enemmän kuin alat tuntea kävely ruutuun. samoin kuin jos palaset ovat jo soveltuvat siro kehystä? Voi pojat, valmistaudu tuntuu olet ollut nielaista kaapissa. Ei vain ole yksinkertaista vastausta löytää mairitteleva talvikauden vaatteita petite naisille.

Ymmärrät mitä sinun pitäisi tehdä tähän ongelmaan – valitse vaatteita, jotka tasapainottamaan mittasuhteet. kuitenkin mietitään, miten se on hieman kovempi. Joissakin tapauksissa olet valita paras helmapäärme joissakin tapauksissa olet valinnut erilaisia ​​kankaita, sekä joissain tapauksissa olet ostamassa eri osa myymälän. Helpompaa polku on kassalla on sekä nähdä meidän top viisi poimii talvikauden vaatteita, jotka ohuemmiksi petite naisia!

Top viisi valinnat: talvikauden vaatteita Petites

1. Heeled Boot

Geox Naisten Amaranth korkea Wedge Snow Boot from $ 75, Amazon

Miksi me rakastamme sitä

Napata vauhtia kolea sääolosuhteissa boot kantapää. valitse tyyli, joka sopii paikalleen (ts helppo lohko bootie lumen vapaiden valtioiden tai kiila lumi kenkä todetaan puolestaan ​​talvikaudella valkoinen). Lisätyn korkeus auttaa puuttumaan sekä lyhyellä laatikkomainen ongelmat ylhäältä, samoin kuin me kaikki ymmärrämme hieman kantapää voi modifiointia siluetti sekä tehdä sinulle vaatteita lay mukavampi!

2. vyöllä Coat

Anna Ylisuuret Collar vyöllä Robe takki, $ 88 Boohoo

Miksi me rakastamme sitä

Hyvät jokaisen korkeus ymmärrä tätä, mutta se on välttämätöntä petites säilyttää muotonsa, too! Jos rakastat pidempi turkki, mutta huoli se voi olla yhtä hyvin paljon pikku runko, muista valita yhden kanssa belted siluetti. Korostamalla vyötärön, olet ohjauksen selkeä että boxy muoto, joka pyrkii rutto naisten lyhyemmillä kehyksiä.

3. villasekoitus villapaita

Italian kashmirlanka helmillä joukkue aukkoinen neulepusero, $ 88 Banana Republic

Miksi me rakastamme sitä

Jos olet keskustelemme välillä perinteinen villa sekä kashmirlanka villapaita vs. halvempi iterointia vähemmän lankaa, törsätä villan sekoitus. Huolehtia siitä kunnolla, sekä se kestää tapa pidempään kuin halvempi vaihtoehto. Joka parantaa kustannuksella per kulumista, joka on todellinen budjettisuunnitelma Fashionista liikkua.

Ja kyllä, villasekoitetta villapaita on paksumpi vaihtoehto verrattuna hatara vaihtoehto. kuitenkin ajatella perheenjäsen lämpöä. Ohuella pusero, voit lisätä paljon enemmän kerroksia yrittää pysyä lämpimänä. Ohita lisäkerroksia säästää jonkin verran muodon sekä hengittävyys.

4. kirkas Dress

Merinovilla Pleated villapaita mekko, $ +77,99 (myytävänä), Talbots

Miksi me rakastamme sitä

On sanottu, että vahva, rohkea väri voi auttaa oman pikkuruinen booli erottuvat lähinnä tehden kehyksen näyttämään pidemmiltä kuin se todellisuudessa on. Joten puku kirkkaan punaista tai sinistä voi olla olennainen toimija Date Night, toimisto- sekä juhla dressing. Bonuspisteitä lämmin talvi kauden kankaat … tämä on mukava merinovillaa!

5. Rajattu Puffer Jacket

Topshop Rajattu Puffer Jacket. $ 190, Nordström

Miksi me rakastamme sitä

Voit niputtaa trendikkäässä kausiluonteinen pallokala (katsomatta etsivät sekä pöhöttynyt itse)! Valita Rajattu siluetti joka istuu yläpuolella lonkka. Saat kaikki edut lämpöä, ilman taaperrus. Merkitty täsmälleen sama mahtava tilkkutöihin kuin perinteiset puffers, tämä lyhyempi, nykyaikainen iteraatio joutui on tehty petite väkijoukkoon mielessä!

Nuo ovat meille poimii talvikauden vaatteita Petites. Jos sinulla on mitä tahansa lisätä, jakaa kommentit!

Kuten tämän artikkelin? tarjota Runway-vaikutteita Petite syksyn muoti – Essentials luku.

Jätä tämä kenttä emptyGet rahoitusnäkymät Fashionista sähköpostiisi!
Sähköposti *

Tarkista saapuneet tai roskapostikansioosi vahvista tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *