7 Budget-ystävällinen leopardilakanoissa Dresses, jotka eivät ole Trashy

Aug 31, 2021 Uncategorized

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Khloé Kardashian on noteerattu hänen rakkautensa leopardi tulostaa sekä meidän täytyy sanoa, kuka voi syyttää häntä? Ymmärrän elinvoimainen iso-kissa malli saa overused bodycon siluetteja sekä nilkka-breaking korkokengät. kuitenkin luopumaan kyseisestä visioita TV kadulla kävelijöiden sekä uskovat noin leopardikuvio tehdään oikein. Upea fur leikattu takki, joka ilmestyi Guccin kevät / kesä ’18 kokoelma, esimerkiksi. Nyt se on tavaraa todellisen muodin harrastajia.

Kuvalähde: Gucci.com

Gucci ei ollut ainoa suunnittelija harrastella paikkoja kevät / kesä ’18. Balenciaga sekä Versace liittyi iso-kissa hauskaa samoin. Mikä on niin upea tästä kauden leopardilakanoissa herätys on, että suunnittelijat ovat omaksuneet paljon terveellisiä puolella ikonin paikkoja.

Varmasti voit hankkia leopardilakanoissa bodycon jos meni etsimässä – mutta voit ikään löytää täydellinen valikoima leopardilakanoissa leningit, jotka eivät ole surkea vähiten. sekä toteamme, että on jotain juhlia! Lähdetään juhla alkoi tämä kokoelma kohtuuhintaisia ​​eläinten tulostaa perinteisen riittävästi kulumisen lounaalla SO äiti.

7 Edullinen eläinten tulostaa hienosta Girl

Polven yläpuolelle

Amanda Uprichard V-kaula Leopard Print Dress, $ 65, Nordström Rack

Tämä suloinen kappale voi olla lyhyt, mutta se ei todellakaan ole tiukka. Lasku vyötärö sekä ruffle tuottaa tyttömäinen charmia, joka vie terän pois super-lyhyt helma. Lisää sukkahousut tai jopa leggingsit jos se on kylmä tai vain pitää jalat salassa.

Michael Kors Leopard Jakardi Trikoomekossa, $ 58, Michael Kors

Kun tuntuu flirttailee bodycon tai vihjaten teidän ärtyisä puolella, ulottumattomiin jotain tällaista Michael Kors pala. Puku myötäilee muoto kuitenkin tarjoaa perinteisen pääntie sekä söpö hermostuttaa yksityiskohtaisesti ranneke.

Ainutlaatuinen vintage 1950 Leopard Tulosta Delores Swing puku hihat, $ 92 Ainutlaatuinen-Vintage

Retrohenkisyyttä näyttää tosi hyvältä paikoista. Tämä puku on mairitteleva sovi vyötäröllä sekä flirttaileva pääntie joka pysäyttää lyhyt olemisen liioiteltua. sekä paras osa? Ei lisävarusteita tarvita.

Karen Kane Leopard Tulosta Bell Hiha mekko, $ 45, Karen Kane

Bell hihat sekä leopardi tulostaa? Se on kaksi suuntausta yhdessä edullisessa paketissa.

Polven alapuolelta

Jokainen Cloud Leopard Print Midi Dress, $ 81, ASOS

Kun keltaiset vakio-ja-kultapainatus tuntuu myös paljon, sinun nyökkäys ohjeeseen pehmeämmällä sävy paikkoja. Tämä polyesteri sekoitus midi puku on yksinkertainen, hihaton muoto, joka kaipaa voidaan ankkuroida joukko kallistuneena sandaalit.

Leopardi tulostaa mekko, $ 96 Shoptiques

Vähän kaulus menee pitkälle. Perinteinen tee paita puku siluetti tuo älykäs, no-nonsense elementin leopardikuvio trendi.

Harriet Luxe Satin Leopard Tulosta -kietaisumekon, $ 24, Boohoo

Paljon helpompaa versio tee paita mekko, tämä satiini kääri puku liukuu ilman hankalia painikkeita. Vielä parempi, kääri muoto on perinteinen tyyli aina imartelee.

Jos pidit tämän julkaista muista kuin surkea leopardilakanoissa mekkoja, katso julkaista kuinka käyttää eläinten tulostaa.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *