Ylisuuret päällysvaatteet muoti trendi, syksy / talvi 2014

Sep 25, 2021 Uncategorized

Kaikki vihaavat hyvästit kesällä, mutta lämpötila jäähtyä meidän on säädettävä vaatekaapit vastaamaan. Vaikka et ehkä ole valmis koko talvikerrokseen, ulompi kerros on välttämätöntä, jos haluat pysyä lämpimänä ja mukavana, kun olet yöllä ja yöllä, ja tämän vuoden suosituin tyyli on ylimitoitettu ilme.

Sinulla on hieno valikoima pituuksia, jotka vaihtelevat lyhyistä takkeista vasikka-pituisille versioille, ja voit myös valita kevyempien syksyn kankaiden ja raskaampien painojen välillä, jotka voivat siirtyä syksystä talvelle. Ja siellä on myös herkullinen valikoima värejä, kuten mauste muistiinpanoja kanelia ja sinappi, hienovarainen monochromes ja sammaleinen vihreät sekä tweedvaatteet, tarkastuksia ja kalanruotokuvioinen. Leveät olkapäät ja cinched vyötäröt ovat suuria tällä kaudella yhdessä laaja kunnioitetut kaulukset.

Jos lyhyt takki on mitä tarvitset, niin älä katso enää kuin herkullinen sinappi-toned wrap-grafiikka V-pääntie, vyötäröhihna ja nykyaikainen epäsymmetrinen helma. Tämä tyyli korostaa vyötärölinjasi sekä suojaa jäähdytyksestä. Tai jos haluat mieluummin napitun sulkemisen turvallisuuden, kokeile versiota, jossa on epäselvä yksivärinen kukka-tulostus, kontrasti kaulus, leveät kunnioitukset ja kolmen neljänneksen hihat. Ajaton valitus, valitse standardi takki, jossa on rohkeat painikkeet ja lisätty vyötärö vyö, jotta saat molempien maailmojen parhaat puolet.

Kevyempiä takkeja, joissa on yli kokoinen ilme ovat myös erinomainen vaihtoehto syksylle. Tyylikäs pitkätakki raskas jerseyssä luo todella hienostuneen ulkoasun, varsinkin kun heittivät hyvin sovitusfarkut ja pitkähihainen yläosa. Satin-kangas voi olla upea valinta muodolliselle takerille, joten miksi ei käytä ylimitoitettua kulmaversiota epäsymmetrisellä hemlineillä ja erittäin laajalla kontrastilla kunnioituksella ohut leggingsit korkokengät todelliselle kiitotien valittaa? Boucle ja Chunky-neulotut takit Bridge hipitan ja talvikerroksen välisen jakautumisen ja kevyemmän vaihtoehdon perinteiseen takkiin. Freched langat, neutraalit sävyt ja erilaiset mallit kaikki yhdistyvät tekemään tämän älykkään valinnan naiselle.

Vintage Poncho on myös päivitetty tällä kaudella ja lämpimien kankaiden yhdistelmä, Wrap-around-muotoilu ja aistillinen liike, vaikeuttaa. Todellinen retro tuntuu, käytä sitten hienovaraisia ​​etnisiä tulostussuunnittelua, joka on täynnä ekstravaganttia fringing – näyttää hyvältä farkuilla tai pitkällä hameella illalla.

Suositeltu valokuva on Christine R. yllään ylimitoitettu villapari kamelin takki Ganni

Ylisuuret takki Trend: Natalia Cabezas on yllään ylimitoitettu beige-takki Zara

FIGTY on yllään ylimitoitettu hiili-takki Isabel Marantista H & M: n avulla

Cindy van der Heyden on yllään ylimitoitettu takki Isabel Marant Pour H & M

Ylisuuret takit Trend 2014: Veronica Ferraro yllään ylimitoitettu takki Marc Cainista

Joyce Croonen on yllään ylimitoitettu takki H & Mnatasha Ndlovusta yllään ylimitoitettu vaaleanpunainen Cocoon Coat Asos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *