Menestyksen pukeutuminen kuten herra harmaa

Oct 15, 2021 Uncategorized

El Jamesin viisikymmentä sävyn harmaasävyjen Eroottisen bestselling-romaanin elokuvan mukauttaminen tuo elämään tarina tyytymätön halu ja pakkomielle Domineering miljardööri Christian Grey ja nuori ja naiivi korkeakoulu Grad Anastasia Steele.

Vaikka alastomuus ja selkeä sisältö ovat keskeisiä elokuvalle, kristillinen harmaa arvoituksellinen henkilö, menestyksekäs liiketoiminnan valtakunta ja kiehtovuus hienompien asioiden elämässä (muun muassa) voi varmasti olla kadehdittava kaikille miehille. Näin ollen hänen arvoituksellinen läsnäolo on sama laatu, joka vetää ANA: lle hänelle kuin koi liekiin.

Meidän on myönnettävä, helikopterit, urheiluautot, ylelliset matkat ja laaja kokoelma jyrkästi räätälöityjä puvut houkuttelevat ja mitä jokainen haluaa hankkia hänen elinaikana. Irlannin näyttelijä Jamie Dornan esittelee luonteen hallitsevan luonteen, joka ilmenee vaatteiden valinnassaan, siististi valssatut siteet hänen laatikkoonsa, tahraton kotitila sekä hänen surullisen leikkihuoneensa.

Kriitikot ja fanit kalvo voi olla kiistanalainen ja jopa kiistanalainen monilla näkökohdilla, mutta on syytä mainita, että elokuvassa olevat puvut eivät ole vain puvut, vaan ilmeisesti räätälöity Jamie Dornanin toned fysiikka. Määritä miljardööri, näyttelijä pukeutuu ohut sovitukset vaihteleviin harmaan, sinisen ja ruskean sävyihin elokuvassa.

Se on todellinen kauneus. Riippumatta siitä, kuinka lyhyt, pitkä, hoikka tai kannettava henkilö voi näyttää olevan, vaate voidaan tehdä nimenomaan yksilöön. Se voi kestää 1 tai 2 varustetta täydelliseksi sopivaksi, mutta lopputulos on ehdottomasti odotettava.

Koska vaatteet ovat räätälöityjä, toisin kuin off-the-teline, puvut voivat kestää vuosia niin kauan kuin käyttäjä huolehtii. Oikean sopimuksen valitseminen elämäntyylisi mukaan vaatii korkeatasoisten räätälöityjen räätälöiden asiantuntemusta, joka auttaa sinua osiensa ja korvaamattoman tietämyksensä räätälöimällä henkilökohtaisen tyylin ja budjetin mukaan.

Vaikka se voi olla totta, että menestys on oma palkkio, pukeutuminen ei myöskään satuta. Ehkä emme voi olla kaikki miljardööriä, kuten Mr. Gray, mutta voimme varmasti yrittää paremmin hyvin sovituspuvut. Loppujen lopuksi ilmenee, ensimmäinen vaikutelma voi todellakin tehdä kestävän vaikutelman. Ota se Ms Steele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *