Kuinka paljon tapoja?

Apr 16, 2022 Clothing

ei vain tämä kuvion kuvaus (ulos tuhkasta) käyttää yhtä suosikkini sanoistani (Plastron, “koristeellinen etupuoli naisen bodice tai paita”), mutta se näyttää myös olevan mekko, joka vain huutaa Useita iteraatioita.

Aina kun saan uuden kuvion (tai vain ajatella saada uusi kuvio) istuin (metaforisesti) ja yrittää työskennellä kaikilla eri tavoilla, jotka haluaisin tehdä sen.

Tämä, vaikka en ole varma, miten se menee yhdessä (siellä on selkäkuvionauha, mutta se on vähän pieni ja en voi palapeli pois kappaleista) ehdottaa minulle vain:

– musta mekko, jossa on valkoinen plastroni ja päinvastoin mekko, jossa on tummempi sininen (tai ehkä jopa keltainen) plastroni putkistolla tai rickrack-kiinteällä mekkolla, Gingham Plastronilla ja päinvastoin – koordinoivat tulosteet jonkinlaisesta reunasta tulosta pitkin täydellistä hame ja pohja plastronia (kaareva plastronia? Punainen kuvioitu nappi-kukkainen silkki, jossa on ihmisen tekemä kukka sen sijaan, että nappi-obre-kangas menee pimeästä valaisemaan molemmille hameille että plastron-tulostuskudoksella näyttämään TV: n “Snow” ja on vilkkuva LED-valo (mahtava, epäkäytännöllinen)

Kuten näette, haluan työskennellä tavanomaisesta YK: lle. Mutta jos huomaan, että voin vain nähdä kuvion yhdellä tavalla, yritän olla saamatta sitä. Miksi rajoittaa itseäsi?

Muut ehdotukset mielellään ottaneet kommentteihin. (Ja muuten tämä malli on edelleen käytettävissä, $ 10, B34. Napsauta kuvaa vierailla sivulla.)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Miksi en käytä yksinkertaisuutta Printsew-malleja uudelleen 16, 2012in “kuvioita”
Vieras Rant on “Miksi Vintage-mallit ovat niin kalliita?” 17. heinäkuuta 2008With 116 kommenttia
Miten: Tee kolmen paneelin hame on tasku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *