Eläinpainatusmuoti – Tänä talvena se tulee olemaan villi ja surkea osapuolten kohdalla

Jan 23, 2023 Uncategorized

, saatetaan päät kääntymään tällä kertaa talvijuhlissa, ei vain kalliiden yhtyeiden tai bling -lausuntokappaleiden kanssa, vaan eläinpainatusmuodoilla . Mutta odota, vastustamme kaikenlaisia eläinten julmuutta, ja siksi neuvomme ja rohkaisemme vain kaiken fauxin käyttöä. Joten tässä on pari muodikasta tyyliä, joita voit käyttää, ja saa myös päät kääntymään.
[Lue myös: Eläinten tulostus silmämeikki]

Tyylikkäät eläinpainatusvaatteet, jotka olisivat silmämunan tarttujia erilaisissa tapahtumissa
Kyllä, eläinpainatusvaatteet tekevät paluuta ja murinaa ja snarlia tällä kertaa. PYT: lle, joka haluaa olla surkea ja tyylikäs, ja haluaisi, että miehet kuolevat hänen tyylilausekkeensa yli, tässä on pari villiä vaihtoehtoja, joista valita.

Trendikäs cocktail -iltapuku
Sinua kutsutaan erilaisiin tapahtumiin ja juhliin ylenpalttisesti, kun talvipäivät osuivat täyteen. Miksi pukeutua normaaliin, kun sinulla voisi olla jotain villiä? LOSC Lille Paita Ajattele eläinpainetun cocktailmekon linjoilla, pumput jalkoihin, pitkät roikkuvat korvakorut ja retro -hiukset!

Toimistojuhlaan
Pukeudu vaikuttamaan kollegoillesi ja pomollesi tai ehkä asiakkaillesi villillä kosketuksella tällä lomakaudella. Rakastamme eläinpainetussa midihameessa, että se voidaan yhdistää leikattuihin yläosiin tai sato-toppeihin, riipuskaulaan tai jopa peplumiin. Täytä ulkonäkö pitsi-korkokengillä!

[Lue myös: Talvijuhlat]

Lämmin ja paahtunut
Jos haluat, että ulkonäkö on minimaalinen, kun taas tyylikkäät kaivojen takit ja etniset vaatteet tai indo-länsimaiset numerot, pidä tulosteet jalkojen ja kaulan kohdalla. Pari leopardipainetta Bearpaw -saappaita ja luksushiviä tekevät tempun!

Seepra -tulosteet
Mustavalkoiset tai seepra -tulosteet ovat haute -lausuntoja Flauntille, ja tasapainottaaksesi ulkoasua pitämään yksi esine yksiväreissä. Esimerkiksi seepra-painettu hame, musta täysihihainen yläosa ja mustat säärystimet pumpuilla tai korkokengillä!
[Lue myös: modernit afrikkalaiset painatusmekot]

Seksikäs rompers, jotka menevät villiksi
Romperit ovat sinänsä aistillinen tyylilause, ja kun siinä on villiä tulosteita, numero alkaa sizzle. Saa hänet kuolaamaan tyylisi yli ja sizzle syliinsä yllään eläinpainetun romperin, kuten Luli Faman uimapukukokoelmassa 2015 on esitetty!

Villi työssä
Siirry asiakkaan tapaamiseen Inter Milan Paita ja haluaisimme tehdä sopimuksen, mennä villiksi tulosteesi kanssa, jonka sanomme. Sassy Zebra -painetut topit toimistopuvun alla ja saappaat polvilleen tai pumpuihin ja korkokengät tekisivät tyylilausekkeen!
[Lue myös: Tulosteet ja vartalotyyppi]

Dolce & Gabbanan Luxe Touch
Tulevalle rohkealle morsian, joka haluaisi näyttää surkean puolensa hääjuhlissa, hän voisi mennä villiin ja luksusolta samanaikaisesti Dolce & Gabbana -numerolla Flaunt!

Pauhtele muotilausunnolla
Villistä ei voida rajoittaa, ja kun joudut paistamaan, tee niin ripauksella eläinkuvia. Valkoinen sato, joka on pariksi virtaavan leopardin painetun hameen ja jalkojen punaisten rintareppujen kanssa- melko lausunto Flauntille, jonka sanomme! Kiitos Elisabetta Franchi -keväällä 2015 ideasta!
[LUE LUE: Tulosta tulostusmuodolle]

Täydellinen lausunto tyttöjen iltaan
Meillä on jälleen kerran syitä tarttua silmämuniin ja tällä kertaa inspiraatiota vuoden 2014 muotiviikoista. Pari CABI Fall ’14 McQueen -paita, jolla on nahkahousut ja tyylikäs leopardipainakitakki.

Persikat ja pinks eläinpainatusvaatteissa
Melko off-Beat, mutta erittäin tyylikäs jäljitellä ja tyydyttää, voimme leikkiä persikoiden ja pinksillä eläinpainatusvaatteissa tällä juhlakaudella. Yhdistä ulkonäkö hiusolmulla kuvan osoittamalla tavalla, BearPaw -saappaat tai korot ja luxe -lausunto kaulankappale. Löysimme tämän inspiroivan numeron Marcobolognan kokoelmista syksyllä talvi 2015-16 -kokoelmassa JαɢLady.

Nuo käyrät
Plus-kokoiset naiset ja myös pytit näyttävät hauteilta ja ACF Fiorentina Paita kuumilta eläinkuvioissa, ja yksi eläinpainatustyylivihjeistä, joita haluaisimme näyttää sinulle tänään, on olkapäätä maxi-hame. Flaunt nuo paksut Ajanta -lonkat ja jätä hiukset irti!
[Lue myös: Eläintulosteet – Retrosta tähän päivään asti]

Toivomme, että rakastit villiä kosketuksia, joita näytimme sinulle täällä ja kuinka eläinpainatusasut voidaan käyttää tarttumaan silmämuniin!
Kuvan lähde: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *