Pantone -värikuvion ennusteet vuodelle 2018

Jun 29, 2022 Clothing

2018 syksy/talvi Pantone Color Pattern Productions
Aloin lukea Adobesta ja kompasin täydellisesti vielä yhden ihanan uutisen Pantone -sivustolla, ilmoittaen syksyn värikuviot sekä vuoden 2018 talvikauden. On hienoa pitää yhteyttä kuvioihin, koska lopulta Veer kohti sitä. Se on joko uteliaisuudesta tai paljon todennäköisempää, koska asiakaspyynnöt, jotka haluavat olla näiden taipumusten päällä. Sen lisäksi, että se ei ole huono asia, eikö niin?

Joten täällä seulomme väreillä, jotka väriinstituutti valitsee vuosittain tulevien kuukausien pakkomielle muodin, tyylin ja .. elämän yleensä. Se on NY -muotiviikko, joka asettaa nopeuden paitsi vaatteille, että kaikki suunnittelualueet, joten tee muistiinpanoja.
Tänä vuonna kyse on vahvoista, vahvoista väreistä, kuten: Nebulas Blue, Valiant unikko tai Ultra Violet, joka on vuoden tähti. ”Syksyiset sävyt, jotka herättävät lehtien tunteen metsän lattialla. Rikas höyhen ja Twilight paljastavat nykyaikaisen syksyn yhdistelmän syviä ja rikkaita sävyjä, joissa on elinvoimainen yllätys. ”
Mutta on myös joitain odottamattomia ilmiöitä. Tällaiset ovat parrasvaloa ja kroocus -terälehteä, jotka ilmoittavat säännöllisesti siirtymistä trendeistä. Vaatekaapin muut ”rakennuspalikat” ovat seuraavat: Tofu, Sargasso Sea, Amond Buff, rauhallinen harmaa ja Meerkat.

No, mitä keskityt näistä Pantone -värikuvion ennusteista: klassiset, lohduttavat sävyt tai silmiinpistävät, vahvat sävyt? Ehkä kaikki?

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *