Kuinka tyyliä liukupuku Wintertime

Dec 21, 2022 Clothing

Slip-mekkoihin on päätynyt olemaan yksi loma-lomastani tällä kaudella. Se on mukava, naisellinen ja tyylikäs tekemättä myös paljon. Lämpiminä päivinä olen käyttänyt liukumekkoni, jotka on muotoiltu yksin tai kerrostettu teepaitaan. Nyt kun on kylmä, haluan silti integroida sen kauteen.
Oletko koskaan miettinyt, voitko käyttää liukumekkojasi syksyllä ja talvella? No, voit todellakin! Liukumekot eivät ole vain kesäpäivää. Syksyksillä sekä talvella on niin paljon mahtavia tapoja käyttää liukumekkoja sekä talvella, mukaan lukien pölytakki kuin aikaisempi täällä. Minulle ruostevärisen liukupuvun kerrostaminen tekee tyylikkään menetelmän ilmestyä lomajuhliin.
Mitä minulla on:
Slip -mekko: Täällä, paljon enemmän täällä, täällä; Mac nestemäinen huuliväri “lihansyöjä” täällä; Pusero: Vanha Zara, samanlainen täällä, kokeile tätä täällä, paljon enemmän täällä tai täällä; Kengät: Täällä vastaava täällä; Laukku: Täällä

Tässä on viisi tapaa tyyliä liukumekkoja syksyllä ja talvella: kerrosta liukumekko kilpikonnakaulan tai viihtyisän puseron päälle.
Yhdistä se farkkujen tai housujen kanssa; Lisää lämpöä, lisää nahkatakki, bleiseri tai neuloa.
Lisää ylimitoitettu villapaita päälle liukupuku pariksi nilkkasaappien tai reiden korkeiden/OTK-saappaiden kanssa rento naisellinen kierre.
Kerros, jossa on kumppanin teepaita – tämä lisää perinteisen niitti.
Tasapainota liukupuku pitkällä turkilla, puffer -turkilla tai hämärillä.

Kauppa ensisijainen silkkipuku täältä

< - JavaScript on tällä hetkellä poistettu käytöstä tässä selaimessa. Aktivoi se uudelleen tämän sisällön tarkastelemiseksi. < - JavaScript on tällä hetkellä poistettu käytöstä tässä selaimessa. Aktivoi se uudelleen tämän sisällön tarkastelemiseksi. Voit myös nauttia: Kuinka pukeutua mukavasti tämä kiitospäivän loma Paras tapa aloittaa uusi… Paras ja tyylikkäin häätapahtuma vieraspuku Kuinka päivittää työasusi tämä ... Tutustu tietämään. Ilmoitus sähköpostiosoitteesi kanssa saadaksesi uutisia sekä päivityksiä. aivan etunimi aivan etunimi aivan etunimi aivan etunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite Tilata Kiitos sinulle tilaamisesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *