Cambridge-lapset ovat Darling New Video Sir David Attenborough

Jan 7, 2022 Clothing

Olemme palanneet erittäin lyhyen postitse ihastuttavasta uudesta videosta Cambridge Children Quizzing Sir David Attenborough. Jokaisella on kysymys luonnollisesta maailmasta arvostetulle lähetystoiminnan harjoittajalle ja luonnolliselle historioitsijalle. Se on ensimmäinen kerta, kun olemme kuulleet lapset, jotka puhuvat niin selvästi. Tässä on video.

Videon julkaisu auttaa julkaisemaan David Attenborough: elämäämme, uusi dokumentti, joka estää Netflixin huomenna iltana Yhdysvalloissa.

Lasten kysymykset raportoitiin elokuussa Kensingtonin palatsissa Kate ja William; Kaikki kolme nuorta Royals kuulostavat vain Darling. Suosikkini voi olla prinssi Louis, koska hänellä on lähistöllä oleva bush, syvään henkeä ja pyytää Sir Daavidin suosikkieläimiä.

Netflix julkaisi myös videon, jossa oli Sir David vastasi vastaaviin kysymyksiin Billie eilish, Judy Dench, David Beckham ja muut.

Cambridge-lapset kaikki tapasivat Sir David äskettäin, kun hän tuli Kensingtonin palatsiin uuden elokuvan katseluun. Alla oleva kuva tästä tapahtumasta.

Se oli todella hoito nähdä lapset tänä aamuna. Pusero Prinssi Louis käyttää videossa muistutti minua vain vähän kuluneet herkkua huhtikuussa 2017 päätä yhdessä tapahtuman valkoisten taustojen ja erilaisten raitojen kanssa laivastossa ja punaisessa.

Lisätietoja siitä, mitä lapset käyttivät uutta videota, käy mitä Kate’s Lapset käyttivät.

Jätämme sinut nopean muotin flashbackin vuosi sitten eilen, kun herttua ja herttuakunta olivat Aga Khan Centerissä Lontoossa Pre-Pakistanin kiertueelle.
Kate oli mekossa, joka oli osa koostomerkintöä ja Soler London.

Kate’s Dress oli Amanda-tyyli ($ 556). Maxi-pituus muotoili Silk Georgette, jossa oli kerätty pyöreä pääntie. Vaatteella oli myös elastinen vyötärö, itsevyö, pelkkä hihat ja hihansuut, joissa oli solmio-kiinnikkeet, jotka luovat Blouson-vaikutuksen.

Duchess, joka on päässeet hänen Emmy London “Rebecca” -pumppuihin (455 dollaria) ja Natashan kytkin (400 dollaria).

Ja hän esitteli uuden korvakorut.

He olivat zeen, häikäisevä keraaminen tippaa (8 dollaria).

Tässä on vielä yksi valokuva. Jokainen pysyy turvallisina ja terveinä!

Liitos

Päivittäinen telegraph-tarina on täällä; Päivittäinen postin artikkeli on täällä; Guardianin pala on täällä; Päivittäinen peilin tarina on täällä; BBC-kappale on täällä

82SAve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *