Glasses USA Review

Nov 26, 2021 Clothing

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

My Form Fashionistit, huomaa, että lasit USA tarjosi minulle ilmaisen parin lasit, jotta voisin testata ostokokemuksen ja jakaa palautetta kanssasi. Lue vilpittömät lasit USA Review.

Viimeksi menin optometristille, lääkäri laajensi silmäni ja en voinut nähdä tunteja. (Hän sanoi: “Se on vain häikäisevän, lähikuva, mutta voit silti nähdä ja ajaa kotiin.”) Ehkä olen vain ylimielinen näille asioille, mutta en voinut keskittyä kaikkiin mitään – ja se tekee siitä melko haastavaa poimia uuden, söpöjen kehysparin.

Tämän lisäksi Optometristin toimistossa olevat kehykset voivat olla kalliita, vaikka sinulla on visuaalinen kattavuus, joka potkia 100 dollaria tai siis kattaa kustannukset. Tästä huolimatta olen ollut haluttomia ostamaan reseptilääkkeitä verkossa. Saan hermostuneita, kun minun täytyy kääntää kirjoituksen reseptiltäni ja kuva, mitä heck minun PD-arvo on. ja sitoutuu sitten lasit tuotteen kuvaan? Yikes, kuulostaa resepti katastrofille.

Mutta se on kuitenkin 2017 loppujen lopuksi, ja aika saada ohjelmaan. Joten suostuin testaamaan lasit USA ostoprosessista ja toimittaa “newbie” palautteen siitä, miten se meni.

Nopea lukeminen

Rakastan lasit USA: n kehyksiä ja löysin ostoskokemuksen olevan helppoa ja kinda hauskaa.

Lasit USA: n ammattilaiset

Valtava valikoima tyylikkäitä kehyksiä
Helppo hakusuodattimet, jotta voit nopeasti naulata kehyksiä, jotka toimivat sinulle
Laaja valikoima hintoja, jotka sopivat budjetille
Voit ladata reseptiä, jotta vältetään syöttövirheet
Voit “kokeilla” mitä tahansa kehystä web-kamerasi
Saat lasit 1-2 viikkoa

Lasit USA: ssa

On paljon käynnissä. Kun ostimani sivuston, oli kaksi erillistä alennusta koodia ja sitten toinen “ensimmäisen kerran” ostajan tarjous. Sain myös pop up toisen tarjouksen kanssa. En ole kukaan valittaa liian paljon tapoja säästää, mutta jos pidät häiriöttömän vapaa ostokokemuksen, tämä ei ole se.

Kehykset Etsi ja valinta

Lasit USA kuljettaa paljon yli 750 erilaista naisten kehyksiä, kuten 645 tai niin, että työtä multifocals ja noin 350, joita voi tilata yhtä reseptiä aurinkolasit.

Käytän progressiivisia bifokaaleja (Ugh – Vihaan tapaa, joka kuulostaa. Sieltä käytin sivupalkin hakusuodattimia kaventamaan vaihtoehtoja.

Suodata muotoisesti

Kun etsit uusia lasia, kasvosi muoto voi olla tärkein näkökohta, jotta voit löytää parin, jota rakastat. Minulla on mitä kutsun soikea-pyöreän kasvona. Kun en hymyile, olen soikea. Kun olen hymyilevä, olen aivan pyöreä. Kidina olisin kiusannut pyöreän kasvonsa. Otsin enimmäkseen pyöreyden, mutta olen edelleen epävarma siitä! Siksi ensimmäinen valinta kehyksissä on aina kulmikas tai neliöpötä tyylejä.

Suodata koon mukaan

Lasit USA antaa sinulle mahdollisuuden suodattaa koon mukaan, mikä on hyödyllistä vain, jos tiedät, mikä koko olet. En, mutta seurasin sivuston ohjeita löytää koon nykyisistä kehyksistäni.

Voit myös suodattaa vaihtoehdot tuotemerkillä, kehysmittauksilla, materiaalilla, värillä ja hinnalla.

Yritetään lasit

Minulla olisi vaikea ostaa lasit luotettavasti yrittämättä niitä ensin. Lasit USA ratkaisee tämän virtuaalisen yrittäjän kanssa. Kun löydät haluamasi kehyksen, napsauta “Kokeile sitä” -painiketta alla olevan kuvan mukaisesti.

Sieltä voit ladata kuvan, tuoda yhden Facebookista tai käyttää web-kameraa uutta. Tuotin kuvan Facebookista ja puomista – oli ajatus siitä, mitä nämä lasit näyttävät minua.

Olen yrittänyt “kehyksiä lasista USA tuomalla kuvan Facebookista.

Kun olet poistanut haluamasi kehyksen, loput tilausprosessi on melko suoraviivainen. Valitse haluamasi lasit: Yksi visio, lähellä näkemystä, progressiivista tai jopa ei-reseptiä väärennettyjä lasit. Anna sitten reseptitiedot. (Otin kuvan reseptini ja ladannut sen välttääksesi tietojen syöttöongelmia.) Lopuksi toimittaa PD-arvosi. Tämä video kertoo, miten saat PD-arvon.

Ja se on! Viikon tai kaksi, sinulla on lasit.

My Glasses USA kehys

Valitsin Lester-kehykset sinisellä / gunmetal harmaalla 89 dollaria (plus 139 dollaria, koska minun on progressiivinen). Tässä tarkastellaan niitä. He ovat hyvin kevyitä ja hienovaraisia, pidän. Mitä mieltä sinä olet?

Kaiken kaikkiaan löysin, että se oli melko suoraviivaista saada pari kehyksiä, joita rakastan lasista USA: sta. Onko sinulla ollut kokemusta lasisuunnitelmasta? Jaa huomautuksissa.Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *