Akumu -muste, Halloweenin märkä unelma

Sep 15, 2022 Clothing

Akumu -musteen ihanteelliset Halloween -paitoja
Akumuink aloitti vuonna 2008 näytön tulostamisen ja yksittäisten paitojen myynnin verkossa kahden makuuhuoneen talosta Montrealissa, Kanadassa.
Tuotemerkin nimi tunnistettiin käyttämällä japanilaista käännöstä painajaiselle, mikä on aina mallien hallitseva teema.
Juuri ajoissa Halloweenin he julkaisivat uuden sarjan kurpitsalaastaria. Saatavana miehille ja naisille:

Myös lokakuussa he julkaisivat erityisesti naisille kehitetyn t -paidan:

Ja yksi vain miehille:

Naisten tankkitopit ovat nyt 30% alennuksia! Varmista, että katso koko myynti -osiota paljon enemmän esineitä, joista saatat pitää:

Miehet olivat New York Comic Con -tapahtumassa läsnä olevia lokakuun alussa, ja heillä oli yksinoikeudellinen kick-ass-muotoilu, joka sisälsi Michonne, The Walking Dead -hahmo, rajoitetun erän fanart-paita, jonka olet voinut saada täysin ilmaiseksi 4 muuta t-paitaa ostaminen! Tarkista se alla:

Mutta älä lannistu – Halloween -viikonloppuna he ovat Los Angelesissa, Kaliforniassa Comikaze Expoon, joten jos olet alueella, voit mennä ja sanoa heille. Jos haluat ennakkotilattavan jotain noutolle näyttelyssä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info @ akumuink. com:

He eivät koskaan lopeta odottamattomia asiakkaita aivan uusilla herkkuilla, joten he ovat jo suunnitelleet tulevaisuuden julkaisun “The Nightmare ennen joulua” -paitaa tämän marraskuun aikana. Asiakkaat itse valitsivat päätöksen siitä, minkä hahmon valitsemiseksi suunnittelun keskipisteeksi! Se on parasta – kysely, jossa yleisö valitsi sen, mitä he julkaisevat seuraavaksi ja tässä ovat tulokset:

Jätän sinulle paljon inspiroivia malleja tälle Halloweenille ja ympäri vuoden Tim Burton -tyylin juhlimiseksi:

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *