Chloe Fall Winter 2011 2012: Saat ulkoasun

Oct 5, 2021 Uncategorized

Olen osittain ollut paljon toistuvia oranssia aksentteja ja esineitä elämässäni myöhään, joten kun Jennine lähetti minulle tämän kuvan, että minun pitäisi puhua oranssista ja Kuinka mahtava väri on integroida vaatekaapit tällä kaudella.

Utelias toistuvista oranssi esineistä? No … Lähes jokaisessa myymälän ikkunassa – oli äskettäin saanut vyö, jota seurasi kynttilän, oranssi raidat uuden kengän parin sisällä ja jopa oranssin korostin (ylivoimaisesti hauska) ja lopulta tämä kuva Chloe’s Fall Winter 2011 2012 kiitorata, joka innoitti saada ulkoasua tänään. Voi, ja puhumattakaan, sai minut nauramaan siitä, kuinka oranssit ovat olleet äskettäin.

Sen lisäksi, että kaikki asiat oranssi …. Minun on sanottava, että olen rakastunut tähän erityiseen ilmeeseen. Rakastin laajaa jalkaa housua, mutta olen erityisen rakastettu tätä housua, koska leikattu jalka, kaksi tonted denim laastaria ja (erityisesti) metallinen hopea yksityiskohtia taskuihin …. Joten, koska RTW voi olla hieman jokapäiväistä Gallivanting ja koska tämä ilme ei todellakaan ole käytettävissä jonkin aikaa, olen koonnut samanlaisen kevään / kesän ulkoasun voimme nauttia nyt:

Laitteiden allekirjoitus pusero

Elegantti vyötärö

Raven denim or toly korkea vyötärö leveä jalka farkut

Chloe Sevigny avajaisille Mary Jane Platform Clogs

Marc by Marc Jacobs Kengät Preppy Nahka Sia Messenger Bag

Vaikka ei voi olla häikäisevää, loistavaa oranssia kevään kesän asuissani, se edelleen kanavaa Chloe kiitotien hienovaraisella, mutta yllättävällä tavalla. Tuck paidassa ja laita suosikkipaperille, ehkä napata lasillisen tuoretta puristettua limonadia ja olet asetettu kevään kesäpäivään! Näetkö itsesi tässä ilmeessä? Miten sinulla on oranssi tällä kaudella ja olet huomannut väriä viime aikoina niin paljon kuin minulla on?

Shopbop äskettäin saapui
Lee Angel -indah vaatteet -Rosa Cha -Mikoh -Motif 56 Laukut -Shimmi -havifyAsia -ShoShanna Bikinis -Current Elliott + Marni -KushCush Swimwear -Soludos Flats

Saatat nauttia lukemisesta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *