Parhaat puolipuseron malleja, jotka tekevät hienoja etnisiä lausuntoja

Feb 6, 2023 Clothing

Jos sarees ovat naiselle täydellinen perinteinen pukeutuminen, pusero on tärkeä luovuus ja taiteellisuus parantaakseen hänen etnistä ulkonäköään. Puseron muotoilu on yhtä tärkeää, kun siinä on sari mihin tahansa tilanteeseen.

Siellä on täyshihaisia puseroita ja puolikäsien puseron malleja-upeita valintoja, jotka ovat meiltä päivä päivältä. Mietitkö, mitkä ovat uudet Pretty Half Hand -puseron mallit? Mene eteenpäin ja tarkista tämä viesti.

Top Half Hand -puseron mallit:
Ota katsaus puoliksi käden puseron kuvioihin alla ja sinusta tulee onnellisesti vaikuttunut.
1. Valitse pelkkä hiha:
Nämä puserot vangitsevat vanhan maailman viehätysvoiman. Melkein läpinäkymättömät hihat on valmistettu pitsistä, verkosta tai pelkästä kankaasta-ja niiden kauneus on, että ne piiloutuvat ja paljastavat kätesi samanaikaisesti. Kutsu sitä vihjeeksi! Kuka mielessä? Mutta kyllä, se lisää Sarin tyylikkäästi. Siksi se on yksi suosituimmista ja suosituimmista Sari -puseron suunnittelusta cocktailjuhlia ja ilta -DOS: lle.
Lähde: in.pinterest.com/dreaminloud/2. Mene rohkea eläinkuvioiden kanssa:
Eläinkuviot, jotka ovat nähneet enemmän ‘suuresta, rohkeasta ja seikkailunhaluisesta’, lisäävät puolivälissä oleviin puseron malleihin ainutlaatuisen ja luovan ulottuvuuden. Se on yksi syy siihen, miksi puolihihat voivat tehdä saree -näyttämästä dramaattiselta.

Lähde: Facebook.com/abhinavsagarphotography3. Lisää pieni bling:
Suurin osa B-Town Divas Love Blingistä ja mieluummin tätä puolikäsipuseron muotoilua kivityöllä. Rajasthani -naiset käyttivät sitä alun perin. Vedonmukaisen värin, kirjonnan ja mielenkiintoisten leikkausten takia nämä melko puoliarvojen puseron mallit [osoittautuivat] osuma massojen keskuudessa. Voit käyttää näitä puseron malleja festivaaleilla ja hääillä ja nauttia kaikkien silmien kyynäristä.
Lähde: pinterest.co.uk/bbfortheib/4. Älä vältä kokeilua:
Tämä puolikäsien puseron muotoilu on hyvä mennä juhliin – iso tai pieni, mikäli tunnet sen kanssa olevat korut, meikki- Walesin Jalkapallomaajoukkue Paita ja hiusvarusteet. Se on loistava vaihtoehto tilanteisiin, joissa haluat tehdä omituisen, mutta perinteisen tyylilauseen.

Lähde: Facebook.com/BangalorephotOTOTAKIES … LUKE Manchester United Paita LUE: PULUSKULUT PUULUTUKSET SAREES]
5. Lisää pop värikkäitä kirjontoja:
Haluatko tietää kuinka muuttaa tavallinen pusero mahtavaksi? Hanki kirjonta. Se on tarpeeksi hyvä, jotta pusero näyttää häikäisevältä. Brodeeratun puseron työhön ja elinvoimainen tunnelma tekevät siitä yhden suosituimmista ja viimeisimmistä puolipuseroista.

Lähde: BeautyHealthtips.in6. Puista tyylikkäästi:
Tämä on klassinen puolipusero. Mikään ei voi haastaa sen naisellista vetoomustaan ottaen huomioon olkapäällä oleva “puff”. Hyvin perinteinen ja erittäin tyylikäs samanaikaisesti.
Lähde: Facebook.com/madhuridixitNene7. Go Classic:
Tässä on uusi käänne puolipuserossa – luominen, jossa Kundan työskentelee hihoissa ja myös reunassa. Todella henkeäsalpaava se on. Hopealankatyö ja Kundan -kiinnitykset tekevät tämän tyyppisistä puserosta paitsi juhlayöt, myös iltapäiväjuhlia ja juhlia varten.

Lähde: Madrasibride.com9. Kokeile Maggam -taikuutta:
Monimutkainen Maggam -työ on yksi viimeisimmistä puolipuseroiden malleista, joka kiipeää tasaisesti suosiokaavioihin. Yhdistä puoli käden pusero, jossa on runsaasti maggamia, silkin tai netto -sarin kanssa ja olet varmasti vetovoiman keskipiste.
Lähde: in.pinterest.com/vanampalli10. Kumartaa veneen kaulan suunnitteluun:
Tarvitsetko puolimuodollisen ilmeen mennäksesi Sarin kanssa? Mene puoli käden pusero veneen kaulan suunnitteluun. Se on täydellinen toimistojuhliin.
Lähde: in.pinterest.com/sniggdda11. Zero sisään Zardozi:
Zardozi -puseron lahjoittaminen tarkoittaa, että näytät loistavalta. Oletko koskaan miettinyt, mikä on Zardozi? Se on metallikirjonta, joka on tehty kankaista. Aikaisempina päivinä kultaa tai hopealangoita käytettiin koristeiden lisäämiseen kuninkaallisiin vaatteisiin.
Nykyään Zardozi tehdään käyttämällä silkkilankaa ja kuparilankaa, joka on päällystetty kultaisella tai hopeavärillä. Valitse se antamaan etninen vaatekaappi ajattoman vetoomuksen.
Lähde: Facebook.com/swankStudiobangalore12. Gild It:
Pyydä äidiltäsi hänen silkkisaree ja pari se puolikas käsipusero täynnä kultakolikon reunaa. Kultakolikot, kuten hihoissa olevat Crystal Palace FC Paita motiivit ja puseron pohja, lisäävät varmasti sen kauneutta ja lisäävät sen rikasta vetovoimaa.
Lähde: TheHandMadecrafts.comso rakas, kumpi yllä olevasta luettelosta on suosikkisi puolipusero? Kerro meille alla olevassa kommenttiruudussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *