5 vaihetta Suunnittele oman häät tapahtuman rengas budjettisuunnitelmassa

Sep 25, 2021 Uncategorized

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisu voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Vai niin! Kuinka monta syytä on häät tapahtuma rengas pienessä ympyrässä.

Englanti näyttelijä Colley Cibber kommentoi myllerryksiltä häät tapahtuman rengas vuosisatoja ennen kuin siitä tuli muodikasta tyyliin rengas itse. Nykypäivän maailmassa Custom Wedding Event Ring lisää koko “nother-tason stressiä morsius-to-be.

Mutta älä fret. On mahdollista tyytyä oma rengas – oleskelee järkeä sekä budjetista. Avain on valmistelu. Ottaen aikaa uskoa minun must-haves maksaa pataa, kun olet valmis keskustelemaan mukautetun jalokivikauppaan. Yksityiskohtainen luettelo mieltymyksistäsi kädessä voit puhua vaihtoehtojen kanssa rauhallisesti sekä estää minkäänlaisia ​​pakollisia päätöksiä.

Vaihe 1. Valitse timanttiväri

Värilliset timantit

Mikä tarttuu huomionne? Ovatko värilliset timantit kääntävät päänne? Ymmärrä, että luonnolliset, käsittelemättömät värilliset timantit ovat yleensä erittäin vaaleat, samoin kuin niiden laboratoriolaiset kaksoset.

Väritön timantti pop, lisää aksentti kiviä, joka tuo esiin suuremman värillisen timantin kauneuden. Jotkut morsiamet, kuten ekstra kirkas valkoinen timantti aksentti kivi, jotta tuskin-siellä väri erottuu. Toiset haluavat hyödyntää kontrastisia värillisiä aksentti kiviä suurentaaksesi värillisen timanttikeskuksen kauneutta.

Kaikkein kalliimpi ja epätavallinen värillinen timantti on punainen. Muut värit korkeassa kustannuksella ovat violetti, violetti sekä sininen. Vähiten kalliita ovat fancy vaaleanpunainen (voimakas tai eloisa), musta (vain yksi intensiteetti), keltainen (voimakas tai eloisa), hieno ruskea (vain yksi intensiteetti) sekä fancy ympäristöystävällinen (voimakas tai eloisa) timantti.

Perinteiset valkoiset timantit

Jos haluat perinteisen valkoisen timantin, keskity kiven puhtaudelle. Älä huijata koon mukaan. Jos budjettisuunnitelmasi on riittävä pieni, puhdas kivi, voit lisätä aksentti kiviä, jotta keskipiste timantti näyttävät suuremmiksi lisäämättä niin paljon kustannuksiinne.

VAIHE TOW: SINUN METALS

Näinä päivinä muoti-ajattelevat naiset ovat erittäin mielipidettä metallista. (MEGHAN Markle, esimerkiksi rakastaa keltaista kultaa). Tässä on lyhyt käyttövaihtoehto:

Platinum on äärimmäisen kestävä sekä epätavallinen metalli, joka pitää luonnollista, valkoista kiiltoa ja ei haalistu tai muutos värin ajan. Sitä pidetään paras valinta, jos budjettisuunnitelmasi sallii.

Palladium, osa platinaryhmästä tunnetaan alhaisesta kunnossapidosta ja kestävästä. Se on edullisempaa kuin platinaa, kuitenkin myös luonnollista valkoista arkkia.

Valkoinen kulta käyttää puhdasta kultaa yhdistettynä muihin valkoisiin metalleihin (eli palladium sekä hopea). Useimmat on päällystetty rodiumin kanssa valkoisen kullan suojaamiseksi, mutta se kuluu ajan myötä. Uudelleenpinnoitus on mahdollista sekä lisäksi, että voit pyytää valkoista kultaa rengasta, jota ei voida päällystää lainkaan.

Keltainen kulta on perinteinen vaihtoehto, joka tulee nopeasti takaisin tyyliin. Mitä korkeampi karaatin sisältö, pehmeämpi metalli, joten 22-karaatin rengas on kalliimpaa ja helpompaa vahingoittaa kuin 14-karaatin kultaa. Väri riippuu siitä, kuinka paljon kultaa, kupari ja hopea sekoitetaan tuottamaan elinvoimainen lämpö keltainen kulta antaa.

Muita vähemmän kalliita metallivaihtoehtoja ovat: lisääntynyt kulta, hopea, titaani, zirkonium, volframi sekä teräs. Viimeisimmät häät tapahtuman rengasrendit sisältävät sekoitetut metallit, joten sinun ei tarvitse rajoittaa itseäsi yhteen.

Haluat metallien esittelemään kauneutta kivi (t). Kiinnitä metalleja täydentäviin väreihin. Esimerkiksi: Jos sinulla on vaaleansininen timantti, ajattele kiillotettua valkoista metallia, kuten platinaa tai valkoista kultaa. Kiven sävy todella erottuu.

Jos rakastat vaaleanpunaisia ​​Accent Diamonds sitten ajatella kasvavaa kultaa, mikä korostaa kivien lämpimän värin. kuitenkin estää valitsemalla lisääntynyt kultaa vaaleanpunainen keskus kivi; Se ei tee temppua.Diamonds yleensä on toissijainen väri, kuten vaaleanpunainen, vihreä, keltainen tai harmaa. Valitse niin metallia parantamaan timantin ylikuormitusta.

Oletko alkanut saada näkemys siitä, mitä voit?

Kolmas vaihe: arvioinnin eri Cuts

Scour lehtiä sekä löytää joka soi ”puhua teille.” Tämä auttaa sinua ymmärtämään mikä leikkaukset toimivat parhaiten kivien kanssa sekä metallien pidät eniten. Leikkaukset ovat kulmat yleensä kyllästää timantti sävyn. Jos sinulla on hieno, värillinen timantti, voit parhaiten korostaa väri prinsessa, säteilevä, Emerald, Asscher tai tyyny leikata.

Perinteinen valkoinen diaMond toimii hyvin kaikki leikkaukset, mukaan lukien pyöreät leikkaukset. Joten edellä mainitun listauksen lisäksi valkoiset timantit ovat myös upeita marquise, päärynä, soikea, sydän tai kierros.

Neljä vaihe: Asetus

Sinulla on niin paljon vaihtoehtoja asetuksissa. Rehellisesti, se voi olla ylivoimainen. Aloita kaventamalla mieltymyksesi listalle 10. Istu siihen, että listat hieman, ja yritä sitten leikata se kolmeen.

Vinkki: Värilliset kivet näyttävät aivan yhtä upealta puolelta, kun he tekevät ylhäältä. Joten voit valita asetuksen, jolla on avoin sivuprofiili, kuten kehys tai koukku ja kivi häikäisevät kaikista kulmista.

Perinteisen valkoisen timantin parhaan asetuksen valitseminen on jonkin verran riippuvainen sen koosta. Suuremmat kivet (2 karaattia tai enemmän) kvaloutuu kaikista suuntaan, jossa on runko tai bezel-asetus. Pienempi kivi näyttää parhaiten suljetussa ympäristössä aksentti kivi suurentaa sen kokoa.

Vaihe Five: Ota yhteyttä Pro-Grade Jeweler

Kun olet mennyt kunkin edellisen neljän vaiheen kanssa, olet tehnyt kaikki tarvittavat päätökset! Olet täysin valmis tyylittämään oma rengas budjettisuunnitelmaan, jonka sinulla on varaa. Vierailu luotettavan, kokeneen jalokivikaupan kanssa, jolla on taito asetusten kääntämiseen täydellisiin rengasvaihtoehtoihin. Jos sinulla ei ole jalokivistä, saat viittaukset ystävistä ja sukulaisista sekä älä epäröi tarkistaa online-arvosteluja. Loppujen lopuksi tämä rengas pitäisi kestää eliniän!

Voit myös pitää nämä viestit:

Kuinka käyttää cocktail-renkaat
Klassiset korut poimivat kevään

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *