Vuoden 2019 rumat suuntaukset, joista sinun on ehdottomasti kiinnitettävä esiin

Aug 22, 2022 Uncategorized

vuoden 2019 kauheita suuntauksia, joihin sinun on ehdottomasti kiinnitettävä huomiota
22.7.2019, lähettänyt Alanic Global
Muoti kohtaus on luonteeltaan aika erityinen. Toisaalta löydät erilaisia ​​trendikkäitä vaatteita, joita kuuluisuudet ja Instagram -mallit ovat suosittuja. Toisaalta löydät kauheita vaatteita, mutta heillä on kohtuullinen osuus faneista.

Tietyt ihmiset rakastavat houkuttelemattomien vaatteiden muuttamista tyylikkäiksi asuiksi. Tarvitset vain ihanteelliset lisävarusteet ja joitain erityisiä täydentäviä kappaleita, jotka luovat tyylikkään ja mukavan asun. Yksi alan suosituimmista vaatteiden valmistajista on keksinyt erityisen kokoelman, jota sinun on ehdottomasti katsottava. Lue siis alla oleva blogi tietääksesi paljon enemmän samasta.
Voimat
Elämän hartiat ovat suurempia tiensä hitaasti valtavirran muodossa. 80 -luvun tyylistä on tullut joukko suosikki, ja se on myös kerännyt paljon arvostusta vuosituhansien keskuudessa.

Itse asiassa Power -hartiat ovat kuin liioiteltujen 8o -tyylin moderni versio. Voit melko paljon omistaa tämän tyylin, jos sinulla on luottamus vetää omituisia asuja panachella.

Kap -siluetti
Capes ovat asia nyt. Syksyllä voit ojittaa samat vanhat päällysvaatteet ja tarttua johonkin virtaukselliseen, mutta lisää vaatteisiin erityisen siluetin. Voit antaa takillesi kaivattua tauon ja valita viitta, joka on saatavana malleissa.

Siksi paras tapa tehdä viitta -asustasi kiinni on valitsemalla neutraali sävyinen maxi -mekko ja painettu viitta.
Isoäiti -säärystimet
Nämä säärystimet ovat oikeutetusti asennettuja, mutta isoäitiversio sisältää yllätyksen valmistautuvan lausunnon sukkahousuihin, joissa on vintage -tulosteita ja vintage -aksentteja. Voit muotoilla lyhyen mekon tai jopa ylimitoitetun teepaitan, jossa on tämän tyyppisiä säärystimiä.

Valitse erikoismallit, kuten tähtiyöt, akvarellikukka ja jopa Ombre Sky -kuvio.

Puserot
Tänä talvella voit valita ryppyisiä vaatteita, jos sinulla on halukkuus vintage -vaatteisiin. Näyttää siltä, ​​että vuosi 2019 on tervetullut vintage -vaatteisiin suurilla käsivarsilla. Löydät erilaisia ​​moderneja versioita vintage -vaatteista, jotka ovat rehellisyyttä melko helppo kuljettaa.

Siksi tulevaa syksyn talvi-kauden aikana, jos haluat pukeutua herätysvaatteisiin, olisi suositeltavaa valita pastellisävyinen ryppyinen villapaita, jossa on brodeerattuja kukka-yksityiskohtia söpölle naispuoliselle ilmeelle.

Jos haluat tietää, kuinka tulla vaatteiden jakelijaksi, ota yhteyttä johonkin alan suosituista valmistajista. Voit katsoa vaatteiden jakelijoiden tarjoamaa Wear -kokoelmaa. Valitse vaadittavat kappaleet ja ilmoita, että irtotavara tarvitsee vastaavasti ohjetiimille.

Tunnisteet:
vaatteiden jakelijat
Vaatteiden valmistajat
Vaatteiden valmistajat USA
Kuinka tulla vaatteiden jakelijaksi
tukkuvaatteiden valmistajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *