Pitkä Torso? 9 Muotoilu strategiat ihastut

Jan 1, 2022 Clothing

Share

piipittää

Tappi

Reddit

Tasku

Kiitotiet kertovat, että on parempi olla pitkät jalat vs. pitkä vartalo, mutta en ole vakuuttunut. Te pitkän torsoed naiset on voimakas (ja pitkä) läsnäolo istuen kokoushuoneessa. Lyön vetoa myös taitavia alemman harjoitusta liikkuu, kuten kyykky.

Valitettavasti nämä edut eivät muuta tapaa vaatteet on valmistettu. Monet vakio tyylit eivät suunniteltu sopimaan ja kunniaa pitkärunkoinen. Voit kokeilla yhdistämällä housut petites kanssa toppeja talls, mutta strategia on vain ajoittain menestyksekäs ja enimmäkseen hankala.

Tämä viesti saattaa sisältää affiliate linkkejä. Katso tietosuojakäytännössä.

Ratkaisuna on opetella käyttämään vaatteita saavuttaa enemmän kehon tasapainoa visuaalisesti. Erityisesti voit valita vaatteita, jotka joko:

Lyhentää ulkonäköä vartalon tai
Pidennä ulkonäköä jalat.

Seuraavassa on viisi torso-lyhentäminen ja neljä jalka-pidentämällä tyyli strategioita voit kokeilla tänään.

Lyhentämään pitkiä vartalo

Yleensä voit lyhentää ulkonäköä vartalon määrittelemällä missä haluat vyötärön olla ja de-korostamalla jossa jalat todella alkaa. Tämä ei ole vaikea tehdä, koska – kuten näet alla – joitakin trendikäs siluetteja luonnollisesti korostaa vyötäröä. Katsotaanpa.

1. Korkean kavennettuja pohjat

Korkea-kavennettuja pohjat (kuten nämä kohteesta ASOS) toimittaa yksi-kaksi lävistin pitkä vartalo. Ne määrittävät vyötärön korkealla ja he tekevät jalat näyttää hyvin pitkä.

2. A-linja hameet ja mekot

Toinen etu on pitkä vartalo: Voit rokkaamaan retroautonsa kuin mikään muu! Täyden A-line hame tai mekko nauhoitetun vyötärön on sama kehon tasapainottaa vaikutuksia korkean kavennettuja pohja: muoto vaate luo vyötärön ja täyteys hame camouflages jossa elimistö siirtymät hip osuudella.

3. Napapaidat

Kehon, hieman lyhyt toppi luultavasti toimii sadon alkuun. Ja se on hyvä asia, koska viljelmät näyttävät hyvältä teitä. Ne vetää viiva kohtisuoraan vartalo, sillä lyhentäminen vaikutus. Pari Napapaidat korkean kavennettuja pohjat tai A-linja hameet.

4. Kokeile empire vyötärö

Imperiumi vyötärö ylhäältä tai mekko luo ”faux” vyötärö aivan oikein alla rintaa. Tyypillisesti nämä vaatteet ovat täynnä ja flowy alla että korkea vyötärö, joka myös toimii eduksesi. Kun vaatteet eivät tarjoa tietoa siitä, missä vartalo päättyy ja jalat alkavat, katsojien täyttää tyhjät – yleensä täydellinen suhteessa.

Merivoimien mekko yläpuolella olevan Nordström Rack yhdistyvät imperiumi vyötärö lyhyt helma tehdä jalat näyttämään pidemmiltä.

5. Turvavöiden

Hihnat voivat palvella samaa tarkoitusta kuin valtakunnan vyötärön tai laajakaistaista huipulla a-linjan vaipan. Kokeile erilaisia ​​vyö paksuus – ehkä mieluummin ulkoasua ohuen hihnan laajalla yhden tai päinvastoin.

Väriä vyön vs. muu porukka voi myös vaikuttaa. Mustavalkonäytön mekko, erottuvalla vyön lyhentää vartalo leikkaamalla se kahtia. On korkea kavennettuja housut, vyö samanvärisiä voi tehdä jalat näyttämään pidemmiltä.

Uimahousut kauan torsos

Uimahousut voidaan erityisen haastavaa pitkän torsoed naiset. Yhden palaset eivät sovi sinulle hyvin, ja bikinit voi korostaa oman pituuden.

Hyvä uutinen on, voit muokata useita strategioita selitetty yllä ja alla olevat uimahousut. Yleensä kannattaa välttää näyttämään täyspitkä oman vartalon välillä töppäys ja pube.

Etsikää yhdistelmiä huiput ja pohjat, jotka hajottaa pituus. Korkean kavennettuja pohjat ja hieman pidempi topit yleensä tepsiä – jotain tällaista combo päässä Nordström. Voit myös etsiä uimapuku niska vyötärö-ominaispiirteistä, kuten wrap-tyylinen niska puoli ratapölkyt.

Pidentää jalat

Alla on neljä tapaa käyttää vaatteita tehdä jalat näyttämään pidemmiltä. Voit yhdistää nämä vartalon-lyhentämistä vinkkejä yllä.

1. Täyspitkä housut

Korkean kavennettuja housut melkein osui lattiaan venyttää jalat, varsinkin kun yhdistää niitä pitkiä housuja seuraavaan kärjen alapuolella.

2. Sovita jalat kengät

Jos yllään mustat housut, ulottumattomiin musta suljettujen pohjantikka kengät tai saappaat. Going yksivärinen vyötäröstä alaspäin syntyy vertikaalinen lohko väri temppuja silmää näkemästä pituuteen.

Voit testata tätä ulos myös. Seiso peilin edessä mustat housut ja musta pumppuja. Sitten vaihtaa pois pumput kenkä erivärisiä. Helmaa housuissa pitäisi nyt olla selvempi, ja väli vyötärön ja lattian pitäisi näyttää lyhyempi.

3. Näytä jalat

Pidä shortsit ja hameet lyhyt – polven yläpuolelle – myös auttaa venyttää ulkonäköä jalat. vaikka vetoValitse korkealla vyöhykkeellä lyhyt tai hame, kuten nämä. Ja kiinni yksivärisen jalan idean kanssa, voit myös käyttää ei-show-sukkia ja ihonvärisiä kenkiä tai sandaaleja.

4. Vältä nilkkahihnat

Hihnat, jotka kulkevat vaakasuoraan nilkan yli Lyhennä jalkasi luomalla keinotekoisen rajan lajit. Nilkan hihna vaikuttaa jalkasipituuteen samalla tavalla kuin viljelylaite vaikuttaa torsosi pituudeltaan – se jakaa pitkän ruumiinosaan kahteen lyhyeen kehon osaan.

Se johtaa minut yleisiin takeawaysin lisäämiseksi suhteessa pitkään vartaloon. Jos pidät mitään muuta tästä postista, muista nämä kaksi pistettä:

Voit lyhentää ruumiinosia rikkomalla ne. Tee tämä paita Hemlines, vyöt ja hihnat – kaikki, mikä luo linjan leikkaamaan kehosi.
Voit pidentää kehon osat luomalla pitkiä, pystysuorat värilohkoja.

Pidä nämä kohdat mielessä, kun ostat ja olet ammattilainen luomalla kehon tasapainoa hetkessä.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *