(Fashion Book) Motherlode!

Mar 24, 2022 Uncategorized

Syy # 5,898 Miksi pidän Google-teoshausta: löysin juuri merkittävän kirjan. Se on muoti sekä puku amerikkalaisessa näkyvässä kulttuurissa, samoin kuin se on selitetty:

Käytännön sekä ainutlaatuisen tarkastelun sekä pukukirjallisuuden sekä täsmällisesti, miten se on vahvistanut historiallisesti, tämä volyymi käsittelee monografista ja suositusta kirjallisuutta sekä antaa tietoa aikakauslehdistä, tutkimustyökeskuksista sekä puvusta Museot sekä kokoelmat. Samalla se tarjoaa uuden menetelmän kirjallisuuden tarkastelemiseksi, jossa on 58 kongressikohteiden otsikosarjan tietokanta. Se kattaa aiheet denimista häät tapahtumapuvut sekä ominaisuudet “suosittuja” esimerkkejä täsmällisesti siitä, miten vaatteita hyödynnetään sekä kulttuurimme, jossa on kirjallisuutta käsitelty. Kiinnostusta tutkijoille, opiskelijoille sekä kaikille uteliaille ainutlaatuisista voimalaitteistamme pitää elämässämme. Eri tyyppisiä suosituslähteitä käsitellään muista kirjallisuudelle, tietosanakirjalle, sanakirjoille, biografisille sanakirjoille, erikoistuneille bibliografioille sekä indeksointiin sekä abstraktiopalveluihin. elektroninen CD-ROM sekä internetissä tietokantoihin vastineet sisältyvät esittämiseen indeksointi sekä abstracting palvelut suuret verkot, kuten OCLC, RLIN, Lexis / Nexis sekä Dialog mainittiin myös. Lisäksi luettelo 123 tutkimuskeskuksesta, lähinnä kirjastoista, tarjotaan sekä järjestetty maantieteellisesti valtion mukaan, noin 176 pukumuseota sekä korkeakoulut sekä korkeakoulut sekä yliopistot luetellaan aakkosjärjestyksessä ja listalle 278 Muoti, puku, vaatteet sekä niihin liittyvät aiheet tarjotaan. Tietokanta noin 58 vaatteista sekä lisävarusteiden otsikoista analysoidaan WorldCat-tietokannassa, jossa on kymmenen erityisvaatteen kirjallisuutta sekä lisävarusteet, jotka rajoittuvat mediajulkaisutyyliin. Lisäksi hahmotellaan pukuja sekä muotia Yhdysvalloissa sekä teoksissa, jotka keskittyvät psykologisiin, sosiologisiin tai kulttuurisiin elementteihin. Liite, mukaan lukien vaatteet sekä lisävarustetietokanta sekä kirjoittaja sekä aihe-indeksit kääri äänenvoimakkuus.

Pyhä moly, eikö? Pidän merkinnöistä bibliografioista; Sekä tämä tuntuu fantastiselta – etenkin vaatteista sekä lisävarusteen aiheista (). Ainoa haittapuoli on kirja ei ole kuvattu (niin yllä oleva kuva, Fashion-era.com on vain silmäkarkkia).

Löysin kopion vain 20 dollaria, mukaan lukien merenkulku, samoin kuin siellä oli paljon enemmän, missä se tuli!

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Kaksi torstaina, plus lähetä minulle kirja linkit, kiitos 7, 2010Kaikki
Kysymys Olettamukset 18, 2006
Suuri puvut kirjallisuudessa (satunnainen sarja) 5. lokakuuta 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *