9 asuja Legginsit Comfort & Style

Dec 27, 2021 Clothing

Share

piipittää

Tappi

Reddit

Tasku

Tulen hypätä oikeassa ja ennustaa, että asuja leggingsit ovat tulossa hyvin muodikas. Tässä on minun logiikkaa. Niin monet meistä ovat päättymässä pitkän pimeän tunnelin COVID-19 pandemian. Olemme valmiita menemään ulos ja tutkia maailmaa, tavata vieraita, kätellä, halata, ja nauraa. Mutta olemme myös viettänyt useita kuukausia yllään hiki kotona eikä pohtinut paljon tyyliä.

Kun palaamme normaaliin sosiaaliseen kalenteri, hikoilu ja lounge kuluminen saattaa tuntua liian rento, kun taas korkean kavennettuja shortsit ja piukka Napapaidat saattaa tuntua liian korkeita ylläpito. Söpö säärystimet asu on välimaastossa, täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta. Yhdessä oikea kappale, säärystimet ovat erittäin tyylikkäitä off-duty tavalla. Mutta he ovat myös mieleen lenkkeilijät jotka lohduttanut läpi pandemian.

Tämä viesti saattaa sisältää affiliate linkkejä. Katso tietosuojakäytännössä.

Valmistaudu siis nähdä naiset yllään legging tyylillä tänä vuonna. Jos haluat kokeilla sitä, tässä on 9 tyylikäs vaatteita voit parittaa suosikki leggingsit naisten tämän 2021.

1. Match lenkkarit kanssa leggingsit

Tässä helppo tyyli hakata paljasta mustaa leggingsit meillä kaikilla on meidän kaapissa. Käyttää niitä musta lenkkarit. Naisten leggingsit pariksi lenkkarit samanvärisiä näyttää tahallaan tyylikäs oman rento päivinä. Lisäksi voit spontaanisti päättää osuma kuntosalilla myöhemmin päivällä ilman vaatekaappi muutosta.

2. nilkkurit ja säärystimet

Jos haluat tehdä selväksi, että kuntosali on päivän matkareitti, sitten pariksi nilkkurit kanssa säärystimet. Sillä tämä asu, musta-on-musta pariksi on kaikkein hienoin vaihtoehto, joka vie huomion pois säärystimet. Mutta voit myös kaksinkertainen alas tämä näyttää joukon leggingsit vastakohdan saappaat, väri tai kiilto.

3. ylimitoitettu takki

Parittaminen leggingsit viileä, ylisuuri denim tai nahkatakki lisää pizazz arkipäivän säärystimet asu. Laittaa tavallinen tai neutraalin värinen paita designin leggingsit, niin hoitaa takkisi kohokohta asu. Takki on varastaa show, ja säärystimet voi mennä kokonaan huomaamatta.

4. Huppari leggingsit

Yllään toppi päälle saat säärystimet antaa pois chill, rento fiilis. Tämä yhdistelmä on hyvä vaihtoehto, jos aiot kotoilla ystävien tai jos haluat vain saada raitista ilmaa ulkoa. Valita svetari laajemman pääntie ylimääräisiä naisellisuutta ja sex appeal.

Voit käyttää myäs alla, jos se on mukavampaa, mutta sinun ei tarvitse. Henkilökohtaisesti olisin valita bra tyttömäinen väri kuten vaaleanpunainen ja anna hihna näyttää.

5. tunika ja leggingsit

Värikäs tunika on loistava ottelu säärystimet. Sinulla on paljon vaihtoehtoja täällä. Voit esittelemiseen tunika yllään neutraalin värisiä säärystimet. Voit pelata kuvioita ja Don parin kiiltäviä tai kuvioituja säärystimet alla. Tai voit mennä iso väri ja kulumisen pastelli tai vaalea säärystimet.

6. Kirkas bleiseri

Jotta dressier vaihtoehto ylimitoitettu denim tai nahkatakki, kokeile kirkkaan värinen bleiseri. Kuten ylimitoitettu denim takki, bleiseri voi olla selvitys tämän ensemble. Valitse vain mykistetty, neutraalit sävyt oman säärystimet ja ylhäältä.

Voit myös mennä mustavalkotulostuksessakin tässä asussa. Jotka sopivat säärystimet ja bleiseri luo tyylikäs, valmis for-business ilmeen.

7. Ylisuuret paita

Jos olet menossa ulos mahdollisimman nopeasti ja haluat sulautumaan väkijoukkoon, niin ylimitoitettu alkuun leggingsit pärjää. Tämä on vähän huoltoa yhdistelmä, joka on hieno käynnissä asioilla tai kyytiin loppumatka ruokaa järjestyksessä.

Voit helposti toistaa tätä pois kuin olet julkkis, joka ei halua tulla tunnustetuksi myös. Lisää vain lippalakki ja suuret aurinkolasit.

8. Aika pusero tai mekko

Leggingsit ovat melko monipuolinen, ja parin oikea materiaali, kuviota, ja väri voi olla hyvä ottelu suosikkiasi melko puseron. Kokeilla tucking oman puseron, too. Tämä on kiillotettu näyttää, mutta se ei toimi kaikille vartalotyypeille.

Voit myös käyttää leggingsit alla mekko, jos se on siistiä ulkopuolella. Siisti pari leggingsit voi pukeutua rento pukeutuminen, vaikka kuvioitu tai harjoitus jalkakiinnitykseen tekevät pukeutua asu rento.

9. Crop top

Aineksen ylä- ja säärystimet on suosittu ilme pitkä, laiha naiset Instagram – mutta mikä tahansa muoto voi vetää sen pois, jos on luottamus. Jos olet hermostunut siitä, kokeile lisätä valoa pommikone JACKet yli ylhäältä. Tai liukua ylimitoitettuun denim-takkiin enemmän kattavuutta.

Lisää leggingsit asu inspiraationa, katso viestimme siitä, kuinka vanha on liian vanha leggingsit, kuinka käyttää leggingsit housuina ja miten käyttää plus-kokoisia leggingsioita.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *