Casual Friday: velvet blazer

Mar 11, 2022 Uncategorized

If you’ve checked out the Dress Memo, you’ve seen just about every possible holiday dress a girl could ask for. Kaikkien näiden juhlallisten mekkojen lisäksi ajattelin, että olisi hauskaa jakaa joitakin ulkonäköä, jotka ovat täydellisiä rento lomalle Soirée tai jopa vapaapäivä toimistossa tällä kaudella. Snagged tämä Smythe Green Velvet Blazer äskettäin Nordstromissa, ja se on palvellut minua hyvin lomailukykessä tähän mennessä. Se rikas Emerald Hue huutaa joulua minulle, mutta se on loistava pala, joka on hyvin lomien jälkeen. Mies, olen Feeeeling kaikki sametti tapahtumassa tällä kaudella …

< >

Varsinkin jos olet töissä tyttö, joka viettää paljon maanantaista perjantaina blazerissa, suosittelen pitämään silmänsä smythe-blazerille. He tulevat aina ulos kaikkein upeimmilla leikkauksilla ja kankailla, ja laatu on huippuluokkaa. Se on todella sellainen pala, jossa on vuosia ja vuosia.

Tänään, käytän tätä Velvet Blazerin rennosti suosikkivalkoinen turtleneck ja ahdistunut poikaystävä farkut, mutta tämä pentu on vakava monipuolisuus. Voit pukeutua se hieman mustalla mekossa tai mini hame (rakastan tätä!) Tai tehdä siitä vielä enemmän loma-valmis pari söpöjä puistohousuja (rakastan näitä!).

Ja tietenkin olisin ryöstää, jos en käsittelisi blingy loma keulatilanne täällä. Ajattelin, että strassipäivät olivat hyvin takanani, mutta ei voinut siirtää tätä cutie lomalle. Erityisesti pariksi repeytynyt farkut, Girly lisäys tasapainotettiin juuri minulle. Rakastan mustia, mutta se tulee myös punaisiin ja laivastoihin myös! Tuotemerkki tekee nämä jouset myös (pakkomielle!) Ja muut söpöjä lisävarusteita (Antler Headband, ketään, joka tarjoaa täydellisen juhlallisen kosketuksen. Rakastan myös näitä koristeltuja kauluksia, jotka tekevät toisen super budjettiystävällisen tavan ottaa peruspalat täysimittaiseen loma-tilaan.

< >

Velvet Blazer: Smythe (myös rakastan tätä punaista) Farkut: Levi’s (loppuunmyyty, samankaltainen täällä, täällä ja täällä) Turtleneck: Vanha, samanlainen kuin täällä Rhinestone Bow: Cara | Hihna: Express (samanlainen tässä) Kengät: Saint Laurent (samanlainen täällä) Korvakorut: samankaltainen täällä Laukku: M2Malletier | Lip: Mac

< >

Kiitos Nordstromista yhteistyössä tähän viestiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *