Koskien Seuraava Mani / Pedi– Mitä tietää

Dec 26, 2021 Clothing

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää osakkuusyhtiö linkkejä. Katso henkilökohtainen tietosuojaohjelmamme.

Se on sandaali kausi, mikä tarkoittaa olet virallisesti ulos perusteluja ei ole taipumusta kynnet. Keskeytyksiä on loistava talvikuukausina, mutta jos valmistautua kantamaan varpaita tällä kaudella, nyt on aika saada ystävällisiä jalkojenhoitaja kerran. Kun olet siellä, vähän keskittyä kynnet eivät mene pieleen, joko!

Siellä on paljon hyviä upouusi sävyjä hyllyille innostaa tuoreen näköisiä tällä kaudella. Ja also– olemme itse asiassa väittivät before– upouusi kynsien väri tai enemmän on tekemistä edullisin tapa pitää päällä trendin kirjattua. Sallivat n sukeltaa meidän viiden ensisijainen kevät kynsien suuntauksia nyt.

5 Kevät Nail trendit

1. Pops Neon

Saatat olla perillä neon elpyminen, joka sinkosi reitiltä reaalimaailman tänä vuonna. Kuitenkin jos sinulla on vaikeaa tehdä päivän hehkuu vaaleanpunainen sekä korostuskyniä keltaisena avaintekijöitä päivä-to-day kaapissa, yritä lukien hieman fancy neon omaan osoittimia tai varpaiden sijaan.

Voit ottaa neon kynnet vahva ohjeita valitsemalla hienoja kynsien taiteen fav katseet kääntävä värejä. Tai sitten voisi myös tehdä helposti neutraali yhdellä neon raita alas laitos ylimääräistä lähestyttävänä ottaa.

Neon Infinite Lustre kokoelma. $ 13 kunkin, OPI

Valitse mieleisesi OPI Neon Infinite Shine kokoelma ($ 13 kukin).

2. A Little Metal

Metallinen kynnet otti vaiheessa lukuisissa polkuja koko muotiviikoilla, ja täysin tekijä. Metallit voivat valaista maapähkinä sekä pedis olematta liian liiallinen tai mauton. Hieman teräs on trick– et tarvitse mennä täysi-gladiaattori tämän saavuttamiseksi ulkonäkö.

Sally Hansen Miracle geeliä Varpaankynsi Puolan vuonna ulos tästä Pearl, $ 7,49, Target

Yritä hauras metallinen nousi kulta, kuten Sally Hansen Wonder Gel kynsilakka pois tästä Pearl.

Sally Hansen Insta-Dri Varpaankynsi Shade Go Gold, $ 4.99, Target

Jos valitset suoraan ylös kulta, yritä Sally Hansen Insta-Dri Nail Shade Go for Gold teidän toes– se on erinomainen parantaa suosikki tasolle metalli kengät.

3. Shiny Sparkles

Hieman hohto on tervetullut lisä mitään ulkonäkö, samoin kuin se on aivan paljon paremmin, kun voit piirtää sen pois ilman muistuttava henkilön teini pikkutyttö. Kutsu maailmaa glitteriä aksentteja, joiden avulla voit lisätä hieman kiiltoa ah-niin-hienovaraisesti, sekä etsiä täysin trendikäs täsmälleen samaan aikaan.

China Glaze äiti Pearl Shine Pod, $ 6 Ulta

Jotta tuotetta, kuten Kiina Lustre äiti Pearl Radiance Verhous hyötyä sinulle, vain hakea oman pintauksella, jonka jälkeen sinun kynsilakka optio, jonka jälkeen suihkuttaa kevyt pölyämistä glitteriä. Mahdollistavat sen kuivua ennen valmistunut suosima pintakerros.

4. Tärkeimmät Äänet

On vaikea ajatella hullu kova ääni ilman myös recollecting kaikista mielikuvituksellinen iloksi sijaitsevat ison laatikollisen Crayola värikyniä. Iän, me kaikki voimme niitä ovela hetkiä, että teki meidän nuorekas päivää niin erikoista. Ehkä siksi perusvärit ovat odottamattoman sormenpäissä ja kynnet kaikkialla.

Kleancolor Varpaankynsi Lakka Perustetaan $ 10,99 Amazon.com

Tämä Kleancolor kynsilakkakoostumuksella sarja on kuusi pulloa kirkkain värejä possible– pinkki, keltainen, sininen, ympäristöystävällisiä, punainen ja violetti on todella koskaan näyttänyt näin hyvältä.

5. Uusi Neutraalit

Neutraaleja jatkuvasti tervetulleita tahansa kaapista, mutta tällä kaudella he laittaa tuoreita kasvoja. Neutraalit 2019 ovat rikkaampia ja myös paljon muuta jännittävää omissa menetelmällä. Rakastamme jännittävä sävyt Essien Serene Slate kokoelma aloituspisteenä tekijä.

Seesteinen Slate kokoelma, $ 9 kpl, Essie

Sekä varma, et varmasti koskaan syyttää poskipuna tai harmaa olemisen kohtauksen-stealers. Mutta voit tehdä niistä ylimääräistä tunnistaa käyttämällä erilaisia ​​sävyjä eri nauloja tai tuottamalla hauska raidallinen teema sijoittaa nuorekas näkökulman ulkoasua.

Jätä tämä alue emptyGet rahoitusnäkymät Fashionista sähköpostiisi!
Sähköposti *

Tarkasta postilaatikossa tai roskapostikansioosi Tilauksen varmistamiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *