NY Fashion Week: Cynthia Rowley Fall 2006

Jun 19, 2022 Clothing

Okei, en valinnut tätä mekkoa vain, joten voin aloittaa ja lopettaa muotiviikon viestit Cynthia Rowley (OCD paljon?). Valitsin sen, koska – hyvä, katso sitä!

Ensinnäkin en voi todella kertoa, onko kolme vaalea raidat applikoitu nauha, inset-kiinteä kangas tai inset Sheer kangas. Kaikki olisi kunnossa. Rakastan vaikutusta, täysi pysäkki. Oletan teknisestä näkökulmasta, haluaisin Sisärän kiinteän kankaan olevan suurin haaste (ja siten kaikkein suunnittelija-Y).

Rakastan myös selkeää kirkasta punaista, ja korkea pyöreä kaula ja pienet hihat. Ja tietenkin taskut. Kuinka iloinen olen korostamalla taskuja tämän tulevan kausi? Sanotaan vain viimeisen kerran, olin tämä tyytyväinen jotain, joten olennaisesti epämukava se koski Denis Leary pukeutunut palomies.

En noudata täällä esitettyjä palveleva käsitystä ja käytä sitä näillä saappailla (mikä joku epäilemättä Ganked Set Potc2: sta), vaikka voisin pitää sukkahousut, pukeutua toisen nykyisen trendin kanssa, joka hymyilen hyväksyvän, kiilan kantapäät.

Rakastan tätä muotoa niin paljon voin nähdä sen pari muuta tapaa. Pehmeä harmaa flanelli, norsunluu tai punaiset insertit, ehkä? Tai rikas riikinkukko teal vaaleansininen insertti, käyttää kuvioituja sukkahousuja ja mokkanahkakenkiä? Ja tietenkin käytät trapetsi-y pehmeää päällystä, jossa on pyöreä kaulus sen yli. Jätän oikean laukun valinnan Readerin harjoituksena.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

LinkTastic torstai! 19. kesäkuuta 2008
Ensimmäinen mekko ja viimeinen mekko 12, 2008
Howto: Get Fabribmarch 5, 2007With 106 kommenttia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *