Jääkiekkolaitteiden

Sep 3, 2022 Uncategorized

merkitys jääkiekkovarusteiden mitoittamisen arvo
26.11.2015, lähettänyt Alanic Global
Jääkiekkolaitteiden mitoittaminen on erittäin elintärkeää pelaajien suorituskyvyn maksimoimiseksi. Kypärästä luistimiin kaiken on noudatettava koon politiikkaa, jotta käyttäjät voivat olla heidän parhaansa ilman, että heillä on rajoituksia vaihdeistaan. Paljon tyypillisempi kuin ei, tämä ei ole urheilu, jossa yksi koko sopii. Laajan räätälöinnin tarve nousee normaalisti, kun luodaan ryhmävaihteita riippumatta ikäryhmästä asiantuntemustasosta.

Laitteiden joukossa, jotka eivät voi tehdä ilman asianmukaista mitoitusta, kypärät voidaan tuoda esiin tärkeimpien joukossa. Kypärät ovat jääkiekon tärkeimpiä turvavaihteita. Hyvin perussanoilla, parempi kypärä sopii suurempaan, on tarjottava suoja. Kaikki tyynystä kuoreen ihanteelliseen hihnoista häkkiin on luotava pelaajien pään kokotasojen mukaan.
Australia Australian jääkiekkolaitteiden valmistajat korostivat myös runsaasti häkin muotoa yksittäisten pelaajien kasvojen rakenteeseen. Ja tämä ei koske vain suuria liigaita, vaan myös amatööripelaajia. Jääkiekko kantolevyn mitoitus on yhtä tärkeä kuin kypärät. Hyvin istuva kuljetuslevy käyttää ylävartaloa, mukaan lukien kaulusluku, ribcage, hauis ja selkä. Liian iso tai liian pieni koko voi vaarantaa mukavuuden, vaikuttaa suorituskykyyn ja aiheuttaa paljon enemmän vahinkoa kuin varmistaa pelaaja ulkoisista vammoista. Vietämällä aikaa asianmukaisen koon selvittämiseen asianomaisille ryhmän jäsenille voi merkitä hyvin käytettyä aikaa ja rahaa.
Seuraava laitejoukko, joka on sitoutunut epäonnistumaan ilman asianmukaista mitoitusta, ovat polvi- ja säärien suojatyyny. Oikea istuvuuden odotetaan peittävän patella (polven korkki -alue) täydellisesti luistamatta tai halaamalla aluetta liian tiukasti. Liian iso tai liian pieni koko ei vain vaaranna pelaajan osassa liikkumista, vaan myös riski aiheuttaa lisävahinkoja. Sama voidaan sanoa jääkiekko -käsineistä, vaatteista, luistimista ja alusliikkeistä.
Kun otetaan huomioon se, että jääkiekkovälien ja vaatteiden näkökohtaa ei voida pitää itsestäänselvyytenä, irtotavarana ostajien on välttämätöntä etsiä valmistajia, jotka ovat huomattavasti huolellisia koon suhteen ottaessaan tilauksia. Vaikka on totta, että parasta erästä on varmasti kustannuksin, tämä on hyvin tehty sijoitus.
Tunnisteet:

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *