Classic Glen Plaid Coat

Jul 9, 2022 Clothing

< >

Olen yhteistyössä Ann Taylorin kanssa tänään jakamaan joitakin viimeaikaisia ​​suosikkejani. Saatat tunnistaa tämän takin luettelosta asioista, joita olen saanut Cyber ​​maanantaina. Se on ollut jatkuvasti pyörittäessä, kun otin sen ulos laatikosta – sekä toimistosta – ja olen iloinen siitä, että se on jälleen myynnissä tänään! Tämä klassinen musta ja valkoinen Glen Plaid tekee siitä sekä lausunnon ja kaappion niitti, ampua kaiken ja kaiken repeytyneistä farkuista hieman musta mekko. Tänään näet, että minulla oli hauskaa pariliitos sitä tällä lyijykynällä koordinoivalla tulostuksella ja heittää nämä klassiset punaiset pumput.

Nämä punaiset pumput ovat uskomattoman hauskoja käytettäväksi, varsinkin lomien aikana, mutta ne ovat jatkuvasti kierrosta ympäri vuoden. He ovat myös äskettäin Ann Taylor Pisteet, ja ovat oikeastaan ​​ensimmäistä kertaa kokeillut “mila” -pumppuja. Olen täysin lattialla (pun tarkoitus?) Silhouette ja fit-ei läpipainopakkaus pitkän päivän jälkeen, ja linja ja muoto ovat viitteitä paljon korkeammalle hintapisteelle. Menin vain takaisin nappulaan myös laivastoon.

Nämä kuvat näkyivät reitillä illalla juomille, jossa minun musta kylmäpulainen neuloa tarjoillaan parhaaksi päiväksi. Se käytti parasta miehistön kaulaa päivän aikana minun blazerin alla, joka oli kokousten jälkeen ennen kuin löysi suosikki kastelu reikää ystävien kanssa. Se tulee myös muutamia muita upeita värejä, joten jos yrität löytää parhaan työpöydän juomat siirtymäkappaleen, varastossa tänään, kun he ovat tärkeissä myynnissä!

Kaikki c / o ann taylor: takki Kylmä-olkapää | Hame | Pumput

< >

Kiitos Ann Taylorin yhteistyökumppaniin tässä viestissä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *