Bonuskuvion tarina sekä myynti

Jun 8, 2022 Clothing

Fourth Street Kitchen Area Gang on yksi kaupungin historian luridista. Hänen partakoneiden teräviä lusikoita samoin kuin veriset esiliinat, tämä naisten jengi – sekä häiritsevä feminiininen – delinquents terrorisoi koko yhteisöt koko 1940-luvulla. Olipa he jahtaavat alas puolustamattomia kansalaisia ​​sekä pakottamalla heidät syömään suolakurkkua okraa tai peltin ohikulkijaa, jolla on keksiä kiinteä kuin kovanack, kukaan ei tuntenut turvallisena. Niiden cackling naurua sekä itku “rehu”, Sally! ” Oliko signaali niille, jotka ymmärsivät, mikä oli hienoa heille vetäytyä omien talojensa sisällä, kun heijastavat jauhot, munat, maito, sokeri sekä suklaa-pelimerkit heidän kotiovellaan. Ne, jotka eivät toimittaneet kunnianosoitusta, voivat löytää kotejaan tai autoihinsa “,” “perusteltua”, pölytti “jauhettua sokeria” tai pahempaa. Junioidut jäsenet jengin tunkeutuneet peruslaitokset ottamaan perunat käsittämään spud-aseidensa, kun taas vanhemmat jäsenet kirjoittivat “suojelu rahaa” alueellisista puutarhureista, ruokakauppiaista sekä leipomoista.

Se oli vasta loppua sodan jälkeen sekä annoit, että neljännen kadun keittiöalueen voima oli rikki. Paljon ammuksia mennä ympäri, Maple Avenue GreenGrocers Team aloitti tuhoisan jengien sodan kaupungin hallinnasta, joka lopulta kiinnitti viranomaisia ​​kiinnostusta (ennen, viranomaisten ajattelutapa oli se, että jengitoiminta oli yksinkertaisesti “Girlish High Spirits”), Sekä, mikä johti molempiin organisaatioihin, jotka ulottuvat taloon EY: n ohjelmia alueellisella ammatillisella korkeakoululla todella toivoo “menee suoraan”, menestys. Se huhutaan että sentin “paring veitsi” Morton, neljäs Street Gangin johtaja, valmistuttuaan kunnianosoituksella, jatkoi keksiä evästeiden taikina putkessa.

(Kuvio Wendistä kuvion Stash, jolla on kesämme täällä! Myynti tänä viikonloppuna perjantaina (tänään), lauantaina ja sunnuntaina. 15% alennusta, vain “pukeutua” muistiinpanosta myyjälle, samoin kuin Diskonttokorko palautetaan PayPalilla.)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Kuinka vastata kritiikkipäähän 18, 2008
Secret Elämä Gotosi Vol. 8Sept 13, 2006
LinkTastic perjantaina lopettaa kaikki linkkastic FridaySmeny 16, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *