Piilota aseesi upouusi tee -paitoja!

May 28, 2022 Uncategorized

Hieman myöhässä, mutta en olisi kuitenkin menettänyt mahdollisuutta julkaista yhtä kekseliäimmistä teepaitospaikoista, jotka pitävät meidät kaikki yhtä paljon kuin tämän alan uutisten kanssa. Andy esitteli HideyourArms -sivustostaan ​​Tee -paidansa yli vuosi sitten, samalla kun se pitää myös erinomaisen sivuston – RIGU: n – CAM -lisävarusteilla, jotka tyylivät haluamasi valokuva-/video -gadget -laitteesi.
Nyt on tullut aika uusimaan Tee-paitokokoelman jo suositulla logolla lisäämällä kolme mallia, joissa on valkoinen musta (amerikkalainen vaatteet), mustalla harmaalla (tri-blend) ja kiehtovin-kulta mustalla (mannermainen vaatteet n03). Kustannukset eroavat kuitenkin jonkin verran kuitenkin erittäin viileästä 15,99 puntaa.
Piilota aseesi upouusi tee -paitoja!
Vieraile kaupassa, Rigu ja kuten hänen Facebook -sivunsa viihdyttääksesi ja pysyäkseen päivittäisten päivitystensä kanssa. Tajuatko mitä ajan takaa:
Kauppa-uudet T-paidat:
Logo tri-blend t-paitagold folio-logo-t-paita
Rigu -lisävarusteet:
J. Life Raidallinen korealaistyylinen nokka-hihnan ihmisen tekemä nahka Satchel DSLR Baggrey Canvas DSLR-nokkapussi kirjoittanut Pisenles Ailes Cam -hihna

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *