Miksi sovitut puvut ovat parempia kuin telineitä?

Dec 9, 2021 Clothing

Miksi asennetut puvut ovat parempia kuin telineitä? Vastaus kysymykseen Miksi sovitut puvut ovat parempia kuin pois-telineiden pitäisi olla varsin ilmeinen.

Loppujen lopuksi ei ole vaikea tarttua siihen, miksi jotain, joka on räätälöity yksilölle, on tapa ylivoimainen ja todella leikkaus massan tuotettujen pukujen yläpuolella

Soveltamista koskevassa sopimuksessa, joka luodaan olennaisesti yksittäisten asiakkaan kehon mittausten ja kututusten yksityiskohtaisten eritelmien mukaan, on epäilemättä moitteetonta ja virheetöntä.

Virheellinen sovitus saavutetaan, koska jokainen mukautettu leikkaus vaatetuskuvio on huolellisesti käsin ommeltu ja asteittain koota yhteen asiakkaan vierailujen jokaiseen vaiheeseen räätälöidä.

Usein, se vie kahden ja kolmen vierailun räätälöimään, ennen kuin moitteettomasti leikattu ja komea näköinen mukautettu puku voidaan saavuttaa. Tämä erittäin henkilökohtainen ja yksilöllinen räätälöintipalvelu on tämän vanhentavaalen ylpeä tavaramerkki.

Toinen tärkeä seikka siitä, miksi räätälöidyt puvut ovat erinomaisia ​​kaikin tavoin off-telinepuvut, on siksi, että asiakkaalla on vapaus valita itselleen tyyli leikkaus, luova muotoilu ja värit sekä kangasmallit.

Sitä vastoin valmiita käyttämään puvut on rakennettu käyttäen yleistä väestöä koskevia standardikokoisia perusmallia. Mittauskoot, jotka tulevat eri koot, jotka vaihtelevat ylimääräisistä pienistä kaksinkertaista suurista, ovat pääasiassa arvioita ja likimääräisiä.

Tämä on ensisijaisesti syy siihen, miksi off-the-peg vaatetusvaatteet eivät sovi samoin kuin sen pitäisi olla. Varmasti on olemassa onnekkaita harvoja, joiden valmis käyttämään vaatteita sopii heille TEE: lle; Suurin osa ihmisistä on aina tuumaa tai kaksi, joka tarvitsi jonkin verran säätöä tai leikkausta. Yleisimmät ongelmat ovat nimittäin: mansettien ja kalvosinnapin pituus ja leveys, kauluskoko, joka on joko liian snuggly tai löyhästi sopiva ja olkapään yokes.

Toinen haittapuoli off-the-PEG -puku on rajoitettu valinnat malleja ja tyylejä, joita voi olla. Toisin kuin mitata sopimuksia, joissa asiakas käytännössä hallitsee omien pukujen suunnittelua ja muotoilua, valmiin pukun ostajan on pakko hyväksyä, mitä tarjotaan tavaratalossa.

Se, että räätälöidyt puvut luodaan nimenomaan yhdelle yksilölle, toisin kuin puvut, on riittävän hyvä syy pitää entisen korkeammassa jalustalla kuin jälkimmäinen.

Lopulta ei pitäisi olla kilpailun välillä sovitettiin puvut ja kaupan hyllyltä niistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *